Orice ai vrea să promovezi, este bine să folosești și mediul online. Este un mediu destul de nou și care lasă frâu liber imaginației. Cu atât mai mult este bine să folosești internetul pentru promovarea serviciului / produsului tău în cazul în care acesta este livrat prin intermediul unui site web.

Multe dintre „legile” marketingului tradițional pot fi adaptate mediului online. Totuși, există diferențe majore între cele două specializări.

Se spune că marketingul este știința care face legătura dintre o anumita nevoie și un anumit produs. Persoana care are nevoia se manifestă altfel în mediul online tocmai pentru că informația este cu mult mai în apele sale.

Comunicarea se face mult mai liber și în mai multe forme decât în orice alt mediu. Internetul nu înseamnă doar text fad, prin intermediul acestuia se pot transmite mult mai ușor imagini, filmulețe sau sunete. Ba chiar mai mult: toate mesajele pot fi interactive. Feed-back-ul poate fi aproape instantaneu, iar mesajul transmis poate fi modificat, adaptat la fel de repede.

Eficiența poate fi mai mare în cazul majorității produselor. În fapt, singurele produse care nu pot fi promovate eficient în mediul online sun acelea care se adresează strict celor ce nu obișnuiesc să folosească internetul ca sursă de informare, iar această categorie de persoane este din ce în ce mai puțin numeroasă.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns