Vroiam să răspund provocări lansate azi de WordPress:

What’s the one luxury you can’t live without?

Am încercat să îmi dau seama care este luxul de către nu mă pot lipsi și am ajuns la concluzia că singurul lucru fără de care aș putea să trăiesc, dar, totuși, nu mă pot lipsi de el este cafeaua de dimineață.

Pot considera că acesta este luxul de care nu mă pot lipsi?

Îmi beau zilnic cafeluța până în ora 7 dimineața și nu aș putea să funcționez fără ea. Dacă stau bine să mă gândesc, sunt 18 ani de când a trecut o zi întreagă fără a consuma cel puțin o cafea. Asta mă face dependent de cofeină?

Mi-ar place să beau cafeaua urmărind statisticile de pe blog sau pe cele de pe canalul de YouTube, dar de YouTube nu m-am apucat încă! Am postat doar câteva filmulețe random pentru a le putea îngloba în articole pe blog fără a încărca serverul de găzduire cu fișiere video.

Vă dați seama că această postare dubioasă a fost scrisă în timp ce îmi beam cafeaua de dimineață și că aceasta nu și-a făcut încă efectul!

Acum, că recitesc aceste rânduri imediat după ce a început cofeina să-și facă efectul, îmi dau seama că acesta este un articol cringe, dar am să-l postez, totuși, pentru că mă reprezintă!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

 1. Perfu

  Nici eu nu ma pot lipsi de cafea si sunt mare bautor de cafea , beau cel putin 4 cafele pe zi . Cu prima cafea de dimineata imi reglez tensiunea

  1. Grig

   Ce e mult strică!

 2. Perfu

  Nu e asa , lunar imi fac analize complexe si pana acum nu strica 🙂

 3. Vasile R

  Eu beau dimineața o cafea de 3 lei de la tonomatul stradal. Hai că nu-i un lux 3 lei.