Sunt pline FaceBook-ul și Instagramul de poze cu unghii, unghii date cu ojă la nivel de artă. Nail Art. Pentru asta ai nevoie de instrumente pe măsură. De fel de fel de pensule, fiecare cu felul și dimensiunea sa, iar pentru ca treaba să fie treabă aceste pensule trebuie să respecte niște standarde de calitate.

magazin pensule pentru unghii

De ce îți trebuie pensule NailArt de calitate?

Pentru că sunt destul de ieftine, în comparație cu vopselurile, lacurile și alte materiale folosite și ar fi păcat să strici ore de muncă și sute de lei pe materiale pentru a nu face un model de unghii reușit. N’est-ce pas?

Și mie mi-ar plăcea un set de astfel de pensule

Nu pentru unghii. Nu știu să fac modele pe unghii, deși am ceva talent necizelat în ale artei. Nu mă pasionează și nu suport unghiile de o juma’ de metru la fete și nici la femei. Îmi plac, în schimb, cum dau în poze modelele de unghii.

În tinerețuri foloseam oja pentru a marca pe textolit traseele circuitelor electrice pentru a le proteja de coroziunea la care le supuneam punându-le în băi cu clorură ferică. Atunci duceam lipsa unor astfel de pensule, dar nu știam nimic despre existența lor. Foloseam pensula din sticluța cu ojă, în general, și scobitori sau bețe de chibrituri pentru traseele mai subțiri. Era un chin, dar satisfacția era pe măsură!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns