Parfumuri arăbești: parfumuri rafinate, puternice și persistente, învelite în sticluțe frumos lucrate, la prețuri super, iată câteva dintre ele:

Parfumurile arăbești sunt printre cele mai populare și mai căutate, pentru că, în ceea ce privește persistența și personalitatea, sunt adevărate parfumuri de nișă, dar cu prețuri mici. Iată o listă cu doar câteva dintre ele, pe care le puteți găsi pe cele mai comune platforme de vânzări online, uneori chiar cu o reducere față de prețul lor de bază, care în sine este deja mic.

O singură precizare trebuie făcută în ceea ce privește identificarea lor în funcție de sex. Deși parfumurile sunt încă denumite adesea parfumuri „pentru femei” sau „pentru bărbați”, adevărul este că, în zilele noastre, se poate spune că nu mai există o distincție atât de clară între sexe în materie de parfumuri; fie că îți place parfumul, fie că nu, fie că îți stă bine, fie că nu ți se potrivește deloc, pentru că, în contact cu pielea ta, parfumul se transformă într-un miros care nu-ți place. De fapt, din ce în ce mai multe companii, în special cele de parfumuri de nișă, le definesc ca fiind unisex.

Să începem cu Jazzab: este definit provizoriu ca fiind pentru femei, deoarece este deosebit de proaspăt, dar, așa cum am mai spus, este ușor de purtat și de bărbați. Acest parfum are o deschidere florală cu citrice, trandafiri și cedru. Inima este condimentată și florală, cu Oud (rășină care se formează numai pe doi copaci indonezieni și numai dacă aceștia sunt infectați de un anumit tip de mucegai), grapefruit, flori și piper roz. Are o bază lemnoasă formată din chihlimbar, cedru, Udh și patchouli. Un parfum elegant, aflat în prezent la vânzare în format de 100 ml la mai puțin de 150 lei.

Lattafa Ana Abiyedh, un unisex dulce și persistent, în care sunt prezente lemnul, vanilia și șofranul, pentru o aromă caldă și ușor condimentată, de lungă durată. Unii l-au comparat cu „Erba Pura” din Sospiro. Lattafa Ana Abiyedh, în ambalaj de 60 ml, costă în jur de 125 lei.

Continuăm cu Swiss Arabian Shagaf Oud, un parfum oriental delicios care se deschide cu fire prețioase de șofran, cunoscut și sub numele de „aur roșu”. Această deschidere specială se îmbină apoi cu lemnul de agar, lăsând treptat loc oudului, care ajunge în inima parfumului într-un trandafir rafinat și nuanțe de praline delicioase (o aromă dulce și gurmandă). Crescând în intensitate, oudul întâlnește vanilia în combinația perfectă cu lemnul de agar shaghaf oud. Pachetul de 75 ml este în prezent la vânzare la prețul de 44 de euro.

Și, în sfârșit, el, Oud 24 hours de Ard Al Zafraan, o combinație perfectă a celui mai bun oud existent, care generează un parfum de patouchilli de lemn de agar și vanilie, ceea ce îl face foarte asemănător cu celebrul Black Orchid de la Tom Ford. În notele de vârf găsim iasomie, gardenie, coacăze negre, lămâie, bergamotă, mandarină și tuberculi. În notele de inimă: orhidee, note condimentate, note fructate, lotus. Note de bază: vetiver, patchouli, lemn de santal, tămâie, chihlimbar, ciocolată, vanilie. Acesta poate fi găsit în format de 100 ml la prețul de 27 de euro.

Toate parfumurile de mai sus sunt ape de parfum, care diferă de apa de toaletă datorită persistenței lor. Prin apă de parfum se înțelege un amestec cu un procent de esență între 15% și 20%, ceea ce îi conferă o intensitate și o persistență mai mare (durata parfumului de aproximativ 7 ore) decât o apă de toaletă, în care procentul de esență se situează între 12% și 15% (durata parfumului de aproximativ 3 ore).

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Stefan

    Sunt prea puternice pentru gustul meu aceste parfumuri arăbești.

    Îmi place să le miros dar nu sa le și folosesc.