Pe data de 7 martie, Rompetrol anunța pe pagina de FaceBook că au fost victima unui atac cibernetic.

În cursul acestei nopți, Rompetrol s-a confruntat cu un atac cibernetic complex. Suntem în permanentă legătură cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) și împreună depunem toate eforturile pentru rezolvarea situației. 
Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcționarea site-urilor și a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice. De asemenea, nu funcționează programul Rompetrol Go si aplicația mobilă.
Activitatea benzinăriilor Rompetrol se desfășoară normal, clienții având la dispoziție opțiunea plății în numerar sau prin card bancar.
Menționăm că activitatea operațională a rafinăriei Petromidia nu este afectată. 
Ne cerem scuze pentru inconveniențe.

Astăzi, dorind să aflu de ce nu găsesc informații online despre prețurile carburanților din stațiile Rompetrol, am încercat să le accesez site-ul, dar nu am reușit. Am găsit pe pagina lor de FaceBook detalii despre atacul cibernetic, dar și multe nemulțumiri din partea clienților.

Oare nici acum, după aproape o lună, să nu fi reușit specialiștii Rompetrol în ale IT-ului să scape de efectele acestu atac cibernetic? Oare nici acum nu funcționează serviciile Fill&Go și Rompetrol Go?.

Ori platiti cat v-au cerut rusii,ori inchideti baraca.Pe viitor sa angajati IT-isti pe bani mai multi ca vedeti ce se intimpla cu astia pe salariul minim.   Răspunde   2săpt. Marian Mitrea Cate zile durează repunerea în funcțiune a cardurilor pentru persoane fizice????   Răspunde   2săpt. Veste Dennis Poate imi dispar punctele 😅   Răspunde   2săpt. Pacuraru Raul dar totusi cind va mai reveniti ?sau acum e buna duma asta ca sa plateasca lumea numerar?   Răspunde   2săpt. Marian Mitrea Luni...se știe,reclamații la protecția consumatorului.....deja au trecut 3 zile și nimic   Răspunde   2săpt. Doru Bordea Ați închis aplicația ca face lumea puncte multe la prețurile astea 🤣🤣   Răspunde   2săpt. Nicu Miron Suma de bani de pe cardul Fill and Go se pierde?Punctele bonus la fel? Cand se reia functionalitatea cardului persoane fizice?   Răspunde   2săpt. Denis Adrian Iojă Propun sa alimentam si noi de la voi atunci cand o sa va functioneze din nou aplicatia. Important e ca "functioneaza" cresterea de pret a combustibilului, aplicatia ce rost are sa functioneze?!   Răspunde   2săpt. Cristian Chiriac Sunteți mizerabili de nesimțiți! Vă chiș în freză și sper să vă chișe toți care alimentează de la voi!   Răspunde   2săpt. Marian Mitrea Vad răspunsuri ca se lucrează.......dar cât se lucrează?????5 zile nu au fost de-ajuns.....?????liniște mormânt!!!!!

Bine că mi-a fost lene să completez maldărul de formulare primit de la ei pentru a obține un card pentru carburant …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns