În sfârși, Sârbu a învins DIGI, folosindu-și influența a reușit să-i determine pe cei de la DIGI să-i mute canalul Aleph News HD alături de celelalte programe de știri.

Nu cred că acest lucru va fi chiar benefic pentru această televiziune de știri care a adoptat o imagine nonconformistă, obligându-și angajații să adopte o coafură simplistă doar pentru efectul acela penibil de chroma key, dar fără a aduce cine știe ce plus în peisajul televiziunilor de știri.

Dacă tot vrea Adrian Sârbu să-și promoveze noua televiziune de știri, poate că ar trebui să înceapă spunând niște adevăruri despre Revoluția din ’89, la care a participat activ. Poate ne spune cine au fost manipulatorii din umbră ai evenimentelor de atunci și nu mă refer la păpușarii de la noi, ci la regizorii din afară.

Conform cu noua grilă de programe DIGI TV Digital, Aleph News HD va ocupa poziția 68, fiind încadrată de Euronews Romania și NCN.

Noua grilă de programe tv la operatorul DIGI

noua grila de programe tv
Grila actuală și actualizată va fi mereu aici: digi.ro/grila

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. grigore costica

    Buna ziua in urma modificarii grilei de programe au disparut Antena 3 si toate programele documentare-lifestyle,si nu se pot ordona cele favorite.

    1. Grig

      Trebuie să dai o nouă scanare pentru căutarea și memorarea posturilor din grila. În ceea ce privește ordonarea posturilor favorite, aceea este o funcție ce ține strict de televizorul pe care-l folosești.