Deși nu prea am treabă în puținele zone în care rețeaua Digi are acoperire 5G, m-am decis să-mi iau un telefon cât mai ieftin care să aibă această capabilitate. Puținele specificații prezente pe site-ul Digi, m-au convins că cea mai bună alegere pentru a achiziționa un terminal de la ei ar fi Nokia X10 5G .

Aveam inima îndoită după ce am citit un review despre acest terminal, cu toate că mi-a părut că autorul, în mod tendențios, îl pune într-o lumină nefavorabilă, comparându-l cu un Motorola. Am mers pe instinct și de 4 zile folosesc acest superb telefon.

Specificații tehnice

Cutia Nokia X10 5G

Specificații nespecificate pe site: Accelerometru (senzor G), e-Busolă, Giroscop. Senzor de lumină ambientală, Senzor de proximitate, NFC, Senzor de amprente pe tasta de pornire laterală, deblocare prin recunoaștere facială, Haptic Touch, Buton dedicat Google Assistent

Părerea mea despre acest telefon

Am fost plăcut surprins de faptul că acest telefon are cam tot ce-i trebuie unui telefon din 2022. Camera poate filma în SlowMotion, face un boken live decent chiar și cu camera frontală. Camera principală are diverse moduri de fotografiere și filmare, ceea ce-l face o unealtă suficient de bună pentru a surprinde diverse momente din viață într-un mod plăcut, chiar dacă este în mâinile unui nepriceput în ale fotografiei.

Deși pare destul de masiv, experiența în utilizare este una plăcută, telefonul mișcându-se cursiv, bateria de 4470 mAh făcându-și cu prisosință treaba iar efectul de haptic touch te face să simți că ai în mână un terminal premium. Toate astea sun valabile dacă nu folosești husa care vine în cutia telefonului, care deși este 100% din materiale reciclate, este sub orice critică. Nu doar culoarea de vomă-i punctul ei slab, ci și faptul că face telefonul să-ți alunece mai repede din mână.

Telefonul vine cu o folie din plastic aplicată, un cablu USB Type-C și cu husa de mai sus, dar fără încărcător.

Sunetul telefonului este de nota 9.5 din 10, chiar dacă nu este stereo la redare. Dispune de 2 microfoane pentru a înregistra sunet stereo de calitate.

Concluzia

Sunt pe deplin mulțumit de achiziția făcută, chiar dacă ar fi existat alte alternative mai bune din punct de vedere al raportului calitate / preț în rândul diverselor branduri chinezești.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns