De ceva vreme îmi apăreau tot felul de notificări cu privire la rețeaua 5G de la Digi Mobil așa că m-am hotărât să-mi iau un terminal compatibil 5G de la ei, mai ales că Bucureștiul este în fruntea listei orașelor în care au o astfel de rețea.

Am optat pentru terminalul Nokia X10 5G fără a verifica harta cu acoperirea 5G. La început am crezut că telefonul nu se conectează în această rețea deoarece nu este activată această opțiune. Am sunat la Relații Clienți Digi și am activat opțiunea 5G. Degeaba.

Într-un final am căutat mai multe informații despre acoperirea cu semnal 5G la Digi și am dat peste această hartă:

harta acoperire semnal 5G digi mobil

Deși data ultimei actualizări a hărții cu acoperirea 5G este din urmă cu 2 ani, se pare că este destul de actuală. Probabil ca nu s-au mai făcut mari investiții în acest sens datorită haosului din birocrația românească în ceea ce privește licitațiile pentru noi licențe.

Sunt doar câteva locuri din măreața capitală a româniei în care te poți bucura de această nouă tehnologie, locuri numai bune de făcut live-uri și postări pe rețelele sociale.

Dacă vreți să vedeți evoluția acoperirii 5G în rețeaua Digi Mobil de oriunde din țară găsiți cele mai actualizate hărți aici.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedIn

Lasă un răspuns