Acest blog este găzduit de Găzduire.NET. Un serviciu cu un raport calitate/preț excelent oferit de Tes Euro Media SRL de care sunt foarte mulțumit. Aceeași firmă deține și site-ul despretrafic.ro, un site care își propune să ofere date despre traficul site-urilor înscrise.

Totuși, prin felul în care colectează datele (direct de la server) acest site nu are cum să ofere date relevante deoarece site-urile pot fi afișate și fără a se accesa serverul principal. Versiunile AMP pot fi afișate dintr-un cache Google, iar utilizatorii diferitelor module de cache disponibile în WordPress pot servi acel conținut dintr-un cloud, fără a mai accesa serverul gazduire.net.

Acest blog servește mare parte din conținut ori din cache-ul AMP de la Google, ori din quic.cloud, serverul gazduire.net fiind folosit doar pentru a actualiza cache-ul sau pentru a afișa conținutul care nu a apucat să fie memorat în cache.

Cea mai bună metodă de a aduna statistici relevante despre utilizarea blogului rămâne aceea oferită de Google Analytics pentru că și pixelul WP mai dă rateuri.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 11 comentarii

  1. Grig

   Pentru că nu știu cine este BALISTIC si cine este în spatele sau …

 1. Marius

  E blogger, Valentin Valeanu. A facut si ceva scripturi pentru black friday in trecut.

  1. Grig

   Salut, mersi pentru comentariu. Ești bine venit să-ți spui părerea oricând. Doar primul comentariu de la o adresă de mail și comentariile cu link intră în moderare, următoarele vor fi aprobate automat.
   Am incercat să-mi fac cont pe rotrafic.xyz, dar nu am primit linkul de confirmare și nici opțiune pentru retrimitere nu am găsit (poate rezolvi acest aspect).
   Probabil voi mai incerca cu o altă adresă de email…

  2. Valentin Văleanu

   Salut,

   scuze pentru intarziere dar asteptam un raspuns de la cei care furnizeaza serviciul de email. Intre timp ti-am activat contul manual, te rog sa-mi spui daca mai intampini vreo problema.

   Multumesc.

  3. Grig

   E ok. Mulțumesc mult.

 2. Mateiul

  Acum sa fim seriosi.. de ce ai folosi alte servicii de statistici cand ai Google Analytics. Daca stii sa il configurezi cum trebuie poti vedea ce vrei, poate chiar si ce nu vrei. Se incarca instant, nu-ti utilizeaza prea mult resursele serverului, etc. Daca adaugi vreun script de la site-uri „no name” risti sa ai probleme mari, cine stie ce face in spate acel script.

  1. Grig

   În primul rând nevoie de un serviciu care să-ți ofere o metodă de a-ți face publice statisticile. Până nu demult exista serviciul T5.ro care era și apreciat și destul de cunoscut, dar acum nu mai este (probabil că nu a fost destul de monetizat).
   În al doilea rând, nici Google Analytics nu-i perfect, deoarece nu oferă statistici complete pentru ziua curentă, din acest punct de vedere statisticile oferite de Jetpack și cele oferite de HiStats sunt mult mai complete

 3. Mihai Jeliu

  Eu ofer un serviciu pentru scurtarea link-urilor, care este gratuit și fără limită. LinkFY.ro se numește. Îți recomand să încerci. Este nevoie de oameni care să dezvolte ceva românesc. Nu doar o platformă de statistici, ci servicii pe care le ofer eu.