A devenit o modă să-ți plimbi câinele seara să facă căcuțu pe aleile dintre blocuri. Dar eu nu pot înțelege cum pot supraviețui unii cu câinii într-un apartament.

Înțeleg:

Ai un apartament de 4 camere cu peste 100 mp. Ești tu cu soția și un copilaș și te decizi că un pudel ar anima atmosfera în casă. Ok. Dacă îl scoți la plimbare, îi strângi căcuțu într-o pungă. Așa îmi pare ok.

Ce nu înțeleg:

Te-ai însurat în apartamentul părinților cu 3 camere 65 mp. Ai fost productiv și ai și vre-o 2 copii. Ai bani și mai cumperi și 2 javre, câte una pentru fiecare puradel. Scoți javrele la plimbare și le lași să-și golească mațele pe unde vor, nu strângi că nu vezi sensul în a te înjosi: oricum afara miroase mult mai bine ca în apartamentul tău în care stați înghesuiți 4 adulți, 2 copii și 2 javre.

Diferența dintre javre și căței stă în caracter, nu în aspect.

Astăzi am numărat câinii care sunt plimbați pe o alee. Timp de o jumătate de oră au trecut 9 javre conduse de idioți / idioate și o tipă cu un cățel.

Tipei cu cățelul nu am avut ce să-i reproșez. Nu au deranjat pe nimeni. Cățelul foarte civilizat și bine crescut. A făcut căcuțu pe niște frunze, nu în mijlocul aleii. Stăpână-sa i-a strâns imediat căcuțu cu tot cu frunze. Bașca, m-a impresionat cățelul și cu atitudinea sa față de ceilalți căței. Nu a provocat. Nu s-a lăsat provocat.

Restul nu au fost degeaba numiți idioți/idioate cu javre. Ci pentru că așa cum erau stăpânii așa și potăile: agresive, tupeiste, nesimțite …

Probabil că în realitate proporția dintre javre și căței este alta, dar estimez, totuși, că javrele-s mai multe!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns