Din fericire pentru mine, deoarece nu am de gând să plec prea departe cu ocazia Sărbătorilor Pascale, duminică 24 aprilie, ziua în care majoritatea românilor va sărbători Învierea Domnului (Paștele Ortodox), vremea în București va fi destul de frumoasă, cu o temperatură maximă de 24°C. Deși cerul nu va fi pe deplin senin iar vântul va bate moderat, nu se întrevăd șanse de ploaie, vremea putând fi considerată ideală pentru un grătar în aer liber.

Prognoza meteo București de la MeteoBlue

Vremea de Paște în țară

Nu toți românii se vor bucura de o vreme la fel de prietenoasă, cu toate că o șansă pentru un grătar în aer liber va exista pentru fiecare. În zonele centrale și de nord ale României va exista o oarecare probabilitate de precipitații trecătoare.

Predeal

vremea-paste-predeal

Deși urmează o perioadă în care ploile sporadice, uneori cu caracter de furtună, vor fi aproape zilnice în Predeal, se pare că cei care au ales să petreacă Paștele în această superb localitate de munte vor avea parte de o zi frumoasă de primăvară Duminică 24 aprilie 2022, cu o maximă de 17 °C și cu un vânt care nu va sufla foarte supărător, ci doar cu maxim 30 km/h. ☺

Totuși, este foarte probabil ca vremea să evolueze total neașteptat, iar evoluția vremii să se realizeze în propriul său ritm, făcând ca fereastra de vreme frumoasă care este prognozată azi pentru ziua de Paște să se mute mai devreme sau mai târziu cu o zi.

Mamaia

vremea-de-paste-la-mare

Nici cei care au ales litoralul Mării Negre pentru a se relaxa în această mică vacanță pascală nu vor avea motive serioase să se plângă de starea vremii.

Soarele se va ivi generos, aducând valori de până la 20 °C în termometre, deși norii nu vor lipsi de pe cer. Se pare că viteza vântului nu va depăși 20 km/h, ceea ce va face ca plimbările pe faleză să fie destul de relaxantă. Chiar și răsăritul va putea fi admirat cu plăcere la malul mării deoarece cerul va fi destul de senin și temperatura aerului va fi acceptabilă ( minim 9 °C).

Iată ce vreme riscă cei mai puțin norocoși dintre români în ziua de paște:

vremea-de-paste-timisoara
vremea-de-paste-iasi

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns