În linii generale, creditele sunt convenabile. Dar, din păcate, termenul ”convenabil” nu este potrivit pentru bănci. Pentru a accesa un sprijin financiar necesar, va trebui să mergi la cea mai apropiată sucursală a băncii. Acolo, va trebui să stai în rând și să aștepți să treacă pauză de masă. Toate acestea complică procesul de creditare și te impun să consumi mult timp pentru a obține banii.

Alege finanțarea de la o organizație de microfinanțare în defavoarea creditării bancare. Asemenea companii de creditare nebancară acordă credite mult mai rapid. Asistența financiară este oferită instantaneu. Nu trebuie să ieși din casă. OMF Credit Prime va oferi sprijin financiar oricui.

Ai un istoric creditar problematic? Nu ai o sursă permanentă de venit? Atunci, băncile vor refuza să te crediteze. În schimb, organizațiile de creditare nebancară, în special Credit Prime, te vor susține. Creditele se acordă 24/7. Suma necesară va ajunge pe cardul tău în 5 minute.

Primești banii imediat și atât de simplu

Acordarea rapidă a creditelor. Nu vrei să mergi la sucursală? Preferi să faci totul online? Un ajutor sigur îl găsești la Credit Prime. Împrumutul se oferă prin intermediul site-ului, de aceea nu este nevoie să părăsești casa.

Cum obții un credit online:

  • creează un cont de client – accesează site-ul Credit Prime. Ai nevoie de 2-3 minute. În contul personal se va stoca istoricul creditelor și toată informația despre împrumuturile curente oferite de companie;
  • alege linia de credit VIS sau microîmprumut;
  • creează oferta de credit cu ajutorul calculatorului de credit – indică suma și termenul creditului;
  • completează formularul de cerere de credit online pe card. Indică datele tale de contact și anexează fotografiile documentelor – va dura până la 5 minute;
  • primește suportul financiar pe orice card bancar.

Împrumuți cât ai nevoie. Suma minimă a creditului – de la 5 mii MDL. Perioada de creditare constituie până la 5 ani cu posibilitatea de prolongare sau rambursare parțială. Pentru clienții noi, primele 30 zile sunt gratuite. Încasarea se face automat fără pauze și zile de odihnă.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns