Daca optati pentru o motocoasa de calitate, munca si activitatea gradinaritului pot deveni mai placute si relaxante. Exista zeci de producatori si mii de modele disponibile din care sa alegeti, in functie de preferintele dumneavoastra, de scopul utilizarii, de tipul motocoasei etc.

In randurile de mai jos am sa va prezint cateva dintre criteriile pe care eu le consider cele mai importante atunci cand doriti sa alegeti o motocoasa. Nu trebuie neaparat sa fiti in totalitate de acord cu mine, dar poate cateva din informatiile oferite va vor ajuta.

  1. Pretul conteaza cel mai mult din punctul meu de vedere. Ca in orice domeniu si industrie, exista produse scumpe si produse ieftine. Trebuie sa va ganditi pentru ce suprafete doriti sa o folositi, ce tehnologii sa aiba, ce functii si o multime de alti factori. In general, o motocoasa pentru uzul rezidential are un pret curpins intre 200 si 1000 de lei, iar cele pentru uz profesional depasesc de multe ori pragul de 1500-2000 de lei.
  2. Tipul motocoasei reprezinta un factor esential de alegere. Dupa cum bine stiti deja, exista motocoase electrice si motocoase cu motoare pe benzina. Fiecare prezinta avantajele si dezavantajele ei, deci este o chestiune de preferinte. Motocoasele electrice sunt mai silentioase, nu polueaza aerul dar in acelasi timp nu sunt atat de puternice iar cablul de alimentare va poate incurca. Motocoasele pe benzina sunt mai puternice, mai fiabile dar produc un zgomot destul de deranjant In timpul utilizarii si emit noxe.
  3. Scopul utilizarii trebuie bine stabilit. Daca va confruntati cu o gradina sau o suprafata unde vegetatia nu va pune mai dificultati, puteti apela fara probleme la o motocoasa mai ieftina si cu un motor mai slab. In schimb, daca aveti de intretinut suprafete cu vegetatie foarte dificila, trebuie sa apelati la motocoase cu motoare serioase, cu capacitate mare de taiere si confortabile intrucat o sa aveti mult de lucru.
  4. Brand-ul conteaza si el foarte mult. Eu prefer de fiecare data sa apelez la brand-uri cunoscute care stiu ca ofera o garantie valabila pe teritoriul Romaniei si au diverse service-uri in mai multe orase. Cele mai cunoscute si apreciate companii care produc motocoase sunt: Husqvarna, Stihl, Ruris, Makita, Steinhaus sau Bosch.

In concluzie, cea mai buna motocoasa pentru dumenavoastra este cea care va indeplineste toate cerintele si ofera un raport-calitate pret foarte bun. Faceti o lista cu mai multe modele care v-au atras atentia dupa care informati-va despre fiecare in parte. O sa gasiti tone de informatii si este pacat sa cheltuiti o suma de bani pentru un produs prost cand aveti tot internetul la dispozitie.Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns