Colțarul din Living reprezintă sufletul unei locuințe. Este locul în care familia se poate reuni pentru a petrece timp plăcut împreună. În living îți servești musafirii sau organizezi o mică masă festivă.

Atmosfera din camera de zi trebuie să fie una plăcută, relaxantă și prietenoasă. Totodată, trebuie să poți ușor transforma livingul în dormitor atunci când trebuie să găzduiești pe cineva și dormitoarele nu-ți mai sunt suficiente.

Atunci când mobilezi o sufragerie, de regulă, te confrunți cu problema spațiilor moarte din colțuri. Pentru a rezolva această problemă s-au conceput tot felul de obiecte de mobilier special pentru colțurile încăperilor.

Multă lume preferă să așeze într-un colț o canapea în formă de L. Dacă și tu ajungi la concluzia că o canapea pe colț ți-se potrivește, trebuie să te gândești a alege din bogata ofertă a categoriei colțare living.

La un moment dat și eu m-am confruntat cu problema amenajării sufrageriei. Atunci am găsit o bogata ofertă de coltare extensibile pe net și am realizat că o astfel de canapea îmi rezolvă și problema „dormitorului de urgență”.

Cât costă un colțar pentru living?

Am studiat oferta prezentă pe site-ul https://www.mobilier-mirjan24.ro deoarece mi-a părut că are o ofertă destul de variată și am văzut că prețurile pornesc de la aproximativ 1000 lei, dar pot ajunge și la peste 10.000 lei dacă vrei o canapea de aproape 4 metri lungime cu tot felul de facilitați pe precum sistemul de întindere de tip DELFIN, barul din brațe, prizele electrice și USB si multe altele.

Un preț mai mare trebuie să reflecte atât calitatea materialelor folosite cât și ingeniozitatea cu care au fost concepute.

Coltare living ieftine » la ce trebuie să fii atent

Un coltar de living ieftin care pare destul de modern și de mare încât să-ti inducă ideea că ai găsit o ofertă de nerefuzat ar trebui să te facă să studiezi calitatea materialelor din care este făcut. Cu toate astea există destule canapele ieftine care sunt lucrate bine și cu materiale de cea mai bună calitate, dar acestea sunt de regulă mai simple și mai mici.

Atunci când găsești o canapea ieftină care îti place studiază sistemul de extindere (în cazul în care acesta există) și durata de garanție oferită de producător.

În definitiv …

Cum nu ne cumpărăm câte un colțar de living la fiecare lună și deoarece de calitatea și confortul acestuia depinde în mare parte atmosfera din familie, nu este cazul să ne grăbim sau să alegem cea mai ieftină ofertă.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns