Eu cred că am plătit abonamentul degeaba, pentru că imediat ce s-a lansat SkyShowtime am căutat un film bun și nu am găsit nimic pe placul meu, dar am primit o notificare de la Netflix, prin care eram anunțat că prețul abonamentului cel mai mic scade la jumătate din cel Standard.

Astfel, mi-a părut că a devenit puțin mai frecventabil și am început iar să plătesc abonament la Netflix.

Tot degeaba am plătit, pentru că nu terminasem serialul Castle de pe Disney+, până ieri, când m-am uitat la Mirciulică, eu n-am urmărit nimic nici pe Netflix.

Ați găsit ceva demn de atenție pe SkyShowTime?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. Cătălin

    Eu am vreo 2 seriale care mi-au părut interesante pe SkyShowtime, dar am și Netflix, și PrimeVideo și Disney+, HBO Max mai lipsește, și sunt full. Oricum, sincer, dacă am timp să mă uit la 3-4 episoade pe săptămână. Acum că mă gândesc, cred că mai tai din ele, că nu-și au rostul toate.

    1. Grig

      Am HBO Max prin abonamentul de la DIGI, Amazon Prime din greșeală (am băgat un free trial de curiozitate și am uitat să-l anulez), Disney+ plus pentru că are seriale bune, chiar daca sunt mai vechi, SkyShowtime de curiozitate, Netflix pentru că … de ce nu. Din când în când mai dau escape la câte o plată, dar de regulă am cel puțin 3 dintre aceste abonamente active.