Există Huawei P30 și Huawei P30 Pro, diferența de preț între ele poate ajunge la 1000 lei, dar nu sunt chiar foarte mari diferențele între cele două modele în ceea ce privește configurația, mai mult se vede diferența în formă, calitate a execuției, calitatea camerei foto etc.

Eu aș opta pentru versiunea mai ieftină, un Huawei P30 costă între 3.000 și 3.300 lei pe când un Huawei P30 Pro are prețul situat în intervalul 3.450 lei și 3.900 lei.

De la Digi România poți obține un terminal P30 Pro contra sumei de 3.900 lei, dar ai și posibilitatea de a-l achiziționa în rate dacă îndeplinești anumite condiții.

Totuși, aceste două telefoane sunt potrivite pentru cei ce își doresc luna de pe cer în materie de fotografie făcută cu telefonul. Există variante mult mai ieftine de telefoane cu performanțe net superioare. Vă spun asta deoarece am găsit un top al celor mai bune telefoane care m-a pus pe gânduri.

Sfat
Nu vă sfătuiesc să apelați la site-uri precum OLX pentru a cumpăra un astfel de telefon second hand la preț redus dacă nu țineți cont de faptul că riscați să regretați că beneficiați de garanție

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns