Trotinetele electrice sunt tot mai populare în ultimii ani și devin un mijloc de transport tot mai utilizat în orașe. În timp ce unii oameni aleg să își cumpere o trotinetă electrică pentru o utilizare zilnică, alții o folosesc doar ocazional pentru plimbări sau activități recreative. În funcție de acest lucru, există mai multe categorii de prețuri pentru trotinetele electrice.

 1. Categorie de prețuri pentru trotinete electrice de bază: Această categorie este reprezentată de trotinetele electrice cu un preț cuprins între 1000 și 2000 de lei. Aceste trotinete sunt potrivite pentru utilizatorii care doresc să înceapă să utilizeze un mijloc de transport alternativ fără a cheltui prea mulți bani. Acestea sunt, de obicei, echipate cu motoare cu o putere de 250 W, o baterie de 36 V și o viteză maximă de 25 km/h. Aceste trotinete au, de asemenea, o autonomie mai mică și sunt potrivite pentru distanțe scurte.
 2. Categorie de prețuri pentru trotinete electrice pentru utilizare zilnică: Această categorie este reprezentată de trotinetele electrice cu un preț cuprins între 2000 și 4000 de lei. Aceste trotinete sunt potrivite pentru utilizatorii care doresc să utilizeze trotineta electrică în fiecare zi pentru a se deplasa la muncă sau la școală. Acestea sunt, de obicei, echipate cu motoare mai puternice de până la 350 W, baterii mai mari de 48 V și o viteză maximă de 30 km/h. Aceste trotinete au, de asemenea, o autonomie mai mare, de aproximativ 20 km.
 3. Categorie de prețuri pentru trotinete electrice de înaltă performanță: Această categorie este reprezentată de trotinetele electrice cu un preț cuprins între 4000 și 7000 de lei. Aceste trotinete sunt potrivite pentru utilizatorii care doresc o trotinetă electrică puternică, cu o autonomie mai mare și o viteză mai mare. Acestea sunt echipate cu motoare de până la 500 W, baterii mai mari de 60 V și o viteză maximă de până la 40 km/h. Aceste trotinete au, de asemenea, o autonomie mai mare, de aproximativ 30 km.
 4. Categorie de prețuri pentru trotinete electrice premium: Această categorie este reprezentată de trotinetele electrice cu un preț mai mare de 7000 de lei. Aceste trotinete sunt potrivite pentru utilizatorii care doresc cele mai bune performanțe și cel mai bun confort. Acestea sunt, de obicei, echipate cu motoare puternice de până la 1.000 W, baterii mai mari de 72 V.

        Click aici pentru a vedea mai multe modele.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 3 comentarii

 1. Stefan

  Prefer sa merg cu mașina decât să dau 8000-9000 de lei pe o trotinetă…cu care pot merge doar in anumite perioade ale anului.

  1. Grig

   Îți spun eu că dacă ți-ai câștiga existența ca livrator în București, nu ți-ar mai părea atât de scumpă o trotinetă electrică

 2. Perfu

  In traficul infernal din Bucuresti , trotinetele electrice sunt cele mai ok