Ați văzut că și la televiziunile mai răsărite se servește rahat cu „apă rece” pe post de ultim deliciu? Poate asta ne dorim, să băgăm în noi rahat până nu mai putem și să ne îmbătăm cu apă rece …

Ideea acestui articol mi-a venit dând de știrea cu titlul „România e dependentă de angajații străini”, știre care mi-a dat plăcerea de a savura o cafea peste cap.

Știu că sunt mulți angajați străini în construcții, în marile depozite, în industria de food delivery, în industria de producție și în alte domenii de activitate, dar sunt convins că nu sunt atât de mulți încât să se blocheze economia națională în cazul în care nu li s-ar mai permite firmelor să mai angajeze cetățeni străini.

Cum se servește rahatul cu apă rece?

Pe lângă faptul că titlul știrii este panicard degeaba, știrea mai include o parte delicioasă: o filipineză care prestează servicii de masaj! Vă dați seama că luminițele de alarmă din mintea masculilor care au dat de această știre s-au aprins instant? Cine nu și-ar dori un masaj făcut de o asiatică sexy?

Oare economia româniei a început să depinde de masajul prestat de această doamnă care vrea să-și poată permite o educați mai bună pentru copii săi?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. pardauro

    Digi24 nu mai este de o grămadă de timp o sursă de informare, din păcate.

    1. Grig

      Mersi pentru feedback. Din păcate nici nu știi in cine sa te mai încrezi in nici un domeniu în zilele noastre.