Trebuie să spun încă de la început că am folosit produse Allview, dar nu televizoare. Am avut o tabletă foarte bună, pe care o regret și acum. Am avut și telefoane Allview și am fost impresionat de raportul calitate / preț și în special de felul intuitiv și special în care era personalizat Android-ul pe ele. Nu mai am acum telefon Allview pentru simplu fapt că nu era în oferta DIGI atunci când am fost nevoit să înlocuiesc vechiul și impresionantul Viper, care devenise insuficient ca și spațiu de stocare.

Am văzut în oferta Flanco ceva televizoare Allview Smart UHD 4K, la prețuri foarte decente. Din recenziile citite pe site, presupun că Androidul care le face SMART a fost la fel de bine personalizat și optimizat ca și cele pe care le-am folosit pe telefoane. Am găsit și ceva evaluări de 1 stea, dar multe dintre ele păreau a fi acordate de oameni care sunt în conflict cu tehnologia.

Dintre televizoarele Allview prezente în oferta magazinului Flanco, mi-a atras atenția un televizor smart 4K cu diagonala de 108cm, care, la ora la care scriu acest articol, costă doar 1.199,99 lei.

SO: Android™ TV 9.0

CPU: Cortex A55 Quad Core
Telecomandă smart cu Google Assistant
Tip ecran: DLED IPS
Diagonală: 109 cm (43″), 16:9
Rezoluție: 4K UHD (3840×2160)
HDR 10, HLG
Rata refresh: 60Hz
4K upscaling: Da
Unghi de vizibilitate: 178 / 178 °
Luminozitate: 200 cd/mp
Audio: 2x10W/Stereo/ Dolby Audio
Aplicații preinstalate: Netflix/Prime Video/Youtube/Google Play Movies & TV/Google Play Store/Google Play Music/Google Play Games/MMP
Bluetooth: 5.0
Compatibil CI+
Media Player integrat
Porturi: 1x IEC conector pentru DVB-T/T2/C/analog, 4 x HDMI, 3 X USB, ieșire audio digitală optică, ieșire căști 3,5mm, LAN, intrare AV (mini)
Dimensiuni (W x D x H) cu stand: 968x231x622 mm
Dimensiuni (W x D x H) fără stand: 968x75x560 mm
Standard VESA: 200x100mm

Vezi prețul

Ceea ce mă face să dau un vot de încredere televizoarelor comercializate sub brandul AllView, este faptul că se găsesc destul de multe informații oficiale, de la tutoriale, precum cel din clipul de mai jos, până la software, care poate fi găsit și descărcat de aici

Dacă aveți un televizor AllView, aș fi recunoscător, mai ales în numele celor care vor mai citi acest articol, dacă v-ați exprima părerea sinceră despre această categorie de produse, aș fi curios să aflo dacă vi se pare că produsele Allview au un preț bun. Va mulțumesc!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns