Prezența cea mai palpabilă în materie de oferta într-un cazino online este dată de către păcănele şi jocuri de masă. Jocurile de păcănele sunt prezente în o mulțime de titluri în timp ce jocurile de masă se pot accesa atât în sistem clasic de joc cât și în cel live.

Și este la fel de clar că sloturile conduc la popularitate în detrimentul jocurilor de masă, deși acest segment de ofertă are la rândul lui o mulțime de fani. Vom dezbate împreună în acest articol motivele pentru care păcănelele sunt mai populare decât jocul de poker, așa că urmărește-ne cu atenție.

Nu este nevoie să înveți strategii

Dacă îți dorești să devii un jucător de poker de succes, ai o mulţime de lucruri de făcut. O să începi prin a căuta informații despre joc şi le vei studia cu atenție. Te interesează să știi valoarea cărților, combinațiile pe care le poți realiza dar și pașii de pariere.

La prima vedere par destul de puține cerințe însă în jocul de poker noțiunile de bază nu sunt de ajuns, ai nevoie de experiență îndelungată în joc. În plus, cunoașterea unor strategii de joc se completează de minune cu experiența, așa că va trebui să le cunoști și pe acestea.

Cu păcănelele lucrurile stau în mod diferit – alegi varianta de jocuri păcănele gratis 77777 sau le încerci pe o  miză reală, dai de același principiu de funcționare. Apeși butonul de start și aștepți ca pictogramele din aceste jocuri să se afișeze pe ecran.

Ori această acțiune nu este nici de departe o strategie, pur și simplu o faci ca să inițiezi rotirile. Și în momentul în care o faci lucrurile sunt simple de tot, combinațiile câștigătoare aduc bani în cont, cele necâștigătoare îți aduc pierderi.

Bonusuri mai mari

Dacă ești client de cazino online ai făcut deja cunoștință cu o mulțime de bonusuri pe care platforma unde activezi ți le oferă constant. Și indiferent de valoarea acestora, cerința este să le rulezi strict la jocurile indicate în lista de termeni și condiții.

Și dacă o să o parcurgi cu atenție o să observi că rar există și posibilitatea să rulezi un bonus cash și la jocul de poker. Numai că în momentul în care o să o faci, vei observa că jocul de poker aduce 10% la condiția de rulaj în timp ce păcănele participa cu 100%.

Acest lucru se traduce simplu, vrei poker, va trebui să rulezi mult timp la acest joc bonusul acordat, vrei sloturi, trebuie doar să inițiezi spinurile la sloturile indicate. Și o să observi și faptul că un bonus care se raportează doar la sloturi este mare în timp ce unul care acceptă şi jocul de poker este unul destul de mic.

Varietate

La acest capitol sloturile sunt adevărații campioni și nu există nici o modalitate ca jocul de poker măcar să viseze să întreacă aceste jocuri. Explicația am dat-o chiar în introducerea articolului și anume că păcănelele sunt prezente în ofertă într-un număr impresionant de mare.

Le găsești în mii de titluri, pentru că temele abordate sunt extrem de diverse. Poți găsi sloturi cu tema fructelor, cea a magiei, a naturii sau cele care promovează istoria, sportul sau cinematografia. În mod practic găsești la sloturi  toate temele la care te-ai putea gândi, lucru imposibil la jocul de poker.

În sistem clasic de joc, poker-ul se oferă în câteva variante de joc, care se raportează de obicei la ordinul de mărime al zecilor. Şi în cele mai fericite cazuri găsești de asemenea jocul de poker în același ordin de mărime pe secțiunea live.

Compară acum miile de sloturi din ofertă cu cele maxim zece din variantele disponibile de poker. Concluzia este una singură, în privința varietății sloturile conduc detașat, oferind în acest fel multiple opțiuni de selecție jucătorilor.

Rapiditate

Nu trebuie să fi un jucător de poker cu experiență ca să știi că viteza de desfășurare a acestui joc depinde de mai mulți factori. Intră așadar în ecuație rapiditatea cu care se mișcă dealerul dar mai ales reacția celorlalți jucători de la masă.

Unii jucători de poker decid mai repede un pariu în timp ce alții se gândesc îndelungat înainte să îl plaseze. Și nu poți influența acest lucru, face parte din desfășurarea jocului dar și din atracția pe care acest joc o induce jucătorilor.

Poate că în mediul online lucrurile capătă o altă viteză, dar în ultimă instanță și aici depinzi de reacția rapidă sau întârziată a celorlalți jucători. Așa că aștepți cuminte că alt jucător să se gândească la ce acţiune face, o mână de poker putând dura și aici de la câteva minute până la zeci.

Cu păcănelele însă lucrurile se schimbă într-un mod radical, nu mai ai un alt jucător pe care să îl înfrunți, ești doar tu și slotul pe care tocmai l-ai accesat. Și odată ce te-ai așezat în fata lui, doar tu ești acela care dictează ritmul de afișare al pictogramelor pe ecran.

Apeși când vrei butonul de start și mai ales decizi cât de des să faci acest lucru. Poți iniția rotirile de slot într-o fracțiune de secundă sau poți alege ca într-un minut să le vezi doar de câteva ori. Tu ești stăpânul aici și nimeni nu îți poate dicta ritmul în care apeși butonul de start.

Şi să nu mai vorbim de faptul că ai la dispoziție butonul de autoplay, cel care trece jocul pe sistem automat. Dar și aici poți interveni, te saturi de acest mod de joc și începi să acționezi asupra butonului de start role.

Concluzie

Poker-ul are partea sa de fani dar în materie de popularitate sloturile sunt campionii incontestabili. Nu ai nevoie de strategii ca să le joci, bonusurile care le implică sunt mai mari și despre varietatea de teme şi rapiditate în joc ce să mai vorbim? Nu îți mai rămâne decât să faci tu selecția care ți se potrivește și să inițiezi o primă sesiune de pariere. Succes!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns