Săptămâna trecută Telekom a transmis un comunicat prin care afirmă că luptă împotriva ideilor fixe oferind servicii mobile simple și accesibile.

Ideea campaniei este de porc, pentru că au pierdut serviciile fixe, fiind forțați să-și vândă această componentă a afacerii către Orange, tocmai datorită ideilor fixe care pun stăpânire pe managementul companiei.

Campania mai este și mincinoasă, deoarece serviciile fie ele simple, sunt destul de scumpe având în vedere calitatea oferită atât din punct de vedere tehnic, cât și al suportului oferit clienților.

Dacă și-ar dori cu adevărat să lupte împotriva ideilor fixe, Telekom ar trebui să scape de managerii cu gândire îngustă și să investească mai întâi în calitatea serviciilor și să-și respecte cu adevărat clienții, oferindu-le suport de cea mai înaltă calitate.

Iată mai jos câteva capturi de ecran cu ofertele operatorilor principali de servicii mobile de date și voce:

Telekom

Digi Mobile

Orange

Vodafone

Studiind aceste oferte, pot spune că și Vodafone are oferte mai bune decât Telekom, nu doar Digi, pentru că la un abonament de 3€ beneficiile oferite de Vodafone sunt net superioare: 50 minute internaționale în plus, internet suficient și o acoperire superioara pentru serviciile mobile.

Deși oferta Digi pare ceva mai scumpă: oferă cel mai ieftin abonament de telefonie mobilă de pe piață: 2€, care oferă destule minute naționale pentru o persoană nu prea vorbăreață: 200.

În 2023 informația circulă repede, iar potențialii clienți nu mai sunt la fel de ușor de prostit ca în urmă cu 15 ani, deci Telekom cheltuie bani cu o campanie publicitară care nu cred că mari șanse să fie eficientă.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. recomandare zilei

    usor usor toate companiile astea se cam duc in cap dar totusi merg cu Digi si pt mobil si pentru tv/net acasa, preturi bune si merge brici

  2. Cristina Dragomir

    Eu sunt la Digi de vreo cativa ani buni si nu am probleme. Platim pentru trei abonament telefonie, cablu si net cat platesc unii doar la telefon.