Povestea City Insurance se repetă iar mai marii înțelepți ai neamului s-au decis să rescrie finalul poveștii cu această ocazie: vor plafona prețul RCA pentru 6 luni.

Polița de asigurare auto RCA este obligatorie pentru că statul Român a decis așa.

Tot statul român a scris și regulile jocului în care niște firme se luptă să încaseze de la cât mai mulți dintre posesorii de autovehicule banii pe care aceștia sunt obligați să-i dea.

Din când în când, se ivește câte un jucător care, sub ochii unor arbitrii plătiți regește, reușesc să iasă în off-side și să păcălească statul cu niște sume colosale.

Ca urmare a acestui cerc vicios, românul ajunge să plătească din ce în ce mai mulți bani pentru o asigurare de care nu știe dacă va putea beneficia pe deplin în caz de „Doamne fere’ „

Ce e în neregulă pe piață RCA?

Totul. Păi cum tu, ca stat, să inventezi jocul, să impui plata taxei de participare, să-l arbitrezi și când vezi că sunt jucători străini care-ți fură mămăliga de la gură, să te decizi că trebuie să devii jucător?

Frate! Pune stop jocului. Inventează altul mai simplu, cu reguli mai clare și fă în așa fel încât arbitrii ăia să-și merite banii!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. Perfu

    Ar trebui sa fie niste legi mai bune , in alte tari asigurarea se face pe CNP si nu pe masina

    1. Grig

      In alte țări, corespondentul RCA este monopol de stat