inel din aur cu rubin pe deget

Rubinul – detaliul perfect pentru o ținută de neuitat!

inel din aur cu rubin pe deget Roșul unui rubin veritabil este culoarea care te va scoate în evidență, în orice context în care ai putea fi pusă. Din nefericire, să construiești o ținută echilibrată și atrăgătoare nu este deloc ușor, și de multe ori frumusețea bijuteriilor cu rubine nu este pusă în valoare. Pentru a veni în ajutorul cititoarelor noastre, am scris acest articol, care te va învăța cum și când să porți o bijuterie cu rubin. Partenerii noștri de la Bijuterii TV ți-au pregătit 3 sfaturi speciale pe care să le aplici atunci când vrei ca ținuta ta să atragă atenția și să rămână în amintirea tuturor. Iată ce trebuie să faci!

De ce rubinele sunt alegerea perfectă, atunci când vrei să ieși în evidență?

Nuanțele de roșu intens sunt asociate de cele mai multe ori cu persoanele încrezătoare, care își doresc să iasă în evidență atunci când sunt într-un grup. De aceea, nu este de mirare că bijuteriile cu rubin sunt piese care te fac remarcată! Culoarea roșie pe care acestea o poartă creează un contrast puternic cu toate non-culorile, un efect vizual care atrage atenția.

Cum să pui în valoare bijuteriile cu rubin?

Atunci când vrei să îți construiești ținuta perfectă în jurul unei bijuterii cu rubin, trebuie să ții cont de câteva aspecte:

1. Alege haine simple!

Dacă vrei să te remarci, trebuie ca rubinul să fie vedeta ținutei tale! Pentru acest lucru, te sfătuim să alegi haine în culori simple, fără imprimeuri care încarcă vizual. De multe ori, o rochie neagră simplă sau o bluză albă va pune în valoare strălucirea bijuteriei tale cu pietre prețioase roșii.

2. Poți alege și haine colorate!

Cu toate că nu poți da greș alegând non-culori, nu trebuie să te rezumi doar la alb, negru sau gri. Paleta culorilor este o unealtă care te poate ajuta atunci când nu știi ce nuanțe să alegi pentru ținuta ta. Pornind de la culoarea rubinului, roșu, poți alege o culoare complementară(verde) sau o culoare analog(portocaliu, violet) pentru restul pieselor.

3. Ai grijă la metalul bijuteriei!

Chiar dacă rubinul se potrivește de minune, cu orice tip de metal(aur sau argint) trebuie să ai în vedere întreaga ținută. Argintul este mai potrivit pentru culorile reci(albastru, roz), pe când aurul trebuie purtat alături de culori pământii(maro, bej, verde).

Totuși nu uita că o vestimentație prea complexă va distrage atenția de la piesa centrală, care îți conferă o eleganța aparte, bijuteria cu rubin.

Din fericire, bijuteriile cu rubine sunt foarte versatile, care se pot adapta oricărui stil. Eleganța pe care acestea o emană nu trebuie asociată doar cu evenimentele extrem de formale; ea poate fi integrată în ținutele tale de zi cu zi.

Dacă îți dorești să adaugi în colecția ta o bijuterie care să atragă atenția tuturor, alege una cu rubin! Pe site-ul Bijuterii TV găsești zeci de astfel de accesorii, cu pietre prețioase în diverse forme care impresionează. Te sfătuim să plasezi comanda chiar acum, căci stocul este limitat!

Lasă un răspuns