Nu sunt un gurmand și nu as încerca niciodată să fac mâncăruri pa baza unor rețete culinare inedite, dar îmi place să gust diverse mâncăruri. Am impresia că astfel de experiențe îmi lărgesc orizontul de cunoaștere și mă scapă de inhibiții.

Țin minte și acum ziua în care am încercat prima ciocolată cu mentă. La început îmi părea o asociere scârboasă de gusturi, dar s-a dovedit a fi una delicioasă.

Următoarea experiență ciudată a fost dulceața de gogonele. Această asociere pare incredibilă, dar gustul este mult mai cuminte și mai prietenos decât ar părea la prima vedere.

În timp am descoperit cum sarea potențează gustul dulce, cum pot fi asociate diverse chestii ce nu ar părea a sta bine împreună.

În acest an m-am hotărât să încerc fructele de mare. În viața mea nu am gustat altceva în afară de carne de păsări, mamifere sau pește. Acum mă simt tentat să încerc melci, raci, crabi, creveți și altfel de orătănii d’astea mai exotice.

Dacă aveți rețete inedite pe care le doriți încercate de alții înainte, nu ezitați să comentați. Mă voi strădui să le încerc pentru voi sperând că astfel îmi voi satisface tot felul de curiozități culinare!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns