Vrei să suni la Deranjamente Telekom (ex Romtelecom) gratuit de pe mobil?

Mai gândește-te puțin înainte de a suna!

Important: Pentru a suna gratuit de pe mobil folosiţi telverde – Deranjamente Romtelecom: 0800.825.425. Ei nu promovează numărul pentru că nu au interes! Dacă folosiţi numărul 1921 de pe mobil veţi fi taxaţi usturător!
Vântul puternic din noaptea de vineri spre sâmbătă a produs ceva daune. Eu, de exemplu, de atunci nu mai am telefon fix şi nici internet de la Romtelecom. Un cablu care răsărea la nimereală din pământ pentru a sta mai apoi atârnat în bătaia vântului a cedat nervos şi s-a secţionat lăsând câţiva abonaţi fără renumitele servicii de comunicaţii.

Sâmbătă am aşteptat liniştit ca cineva de la Romtelecom să se autosesizeze şi să remedieze problema. În dimineaţa zilei de duminică încă mai speram acest lucru, după-amiaza mi-am zis că totuşi nu ar strica să fac o sesizare la Deranjamente Romtelecom, dau un search lui Googleşi aflu numărul: 1921, dar de pe ce să sun? Teoretic şi Vodafone şi Cosmote au tarife de reţea pentru Romtelecom fix dar practic pentru numerele scurte tarifele sunt surprinzător de mari.

Îmi iau inima în dinţi şi încerc de pe Vodafone, aflu pe banii mei de la un robot care încearcă să tragă de timp că Romtelecomul are şi un serviciu de reclamaţii VIP, ceva cu 903, 904, unde cică suni şi imediat cineva îţi răspunde fericit că un alt fraier a decis să renunţe la ceva euroi în favoarea companiei la care lucrează, pe mine nu m-au păcălit căci am decis să renunţ pentru moment şi să încerc ceva mai târziu când bănuiam eu că sunt mai puţin ocupaţi cei de la relaţii cu clienţii. Am reuşit în cele din urmă să dau postul telefonic ca şi deranjat şi nu m-a costat toată şmecheria decât 75 de cenţi, dar degeaba! Nici astăzi linia telefonică nu a fost reparată, bine înţeles că am sunat şi azi să le mulţumesc pentru intervenţia promptă.
M-aș bucura să aflu și părerea voastră despre articolul Deranjamente Romtelecom

UPDATE

Pentru că au trecut ceva ani de la publicarea acestui articol și pentru a veni în sprijinul celor care mai ajung să-l citească fiind în căutarea unui număr de telefon la care să anunțe probleme de funcționare ale serviciilor oferite de Telekom Romania, revin cu numerele de contact actualizate:

 • De la un număr din rețeaua Telekom puteți suna gratuit la 1234
 • De pe orice telefon puteți suna la 0040.214.04.1234 sau 0040.766.12.1234 (se aplică tarifele operatorului)
 • Puteți suna în continuare gratuit de pe mobil la numărul TelVerde: 0800.825.425

ATENȚIE! Nu mai încercați să vă publicați numerele de telefon în comentariile acestui articol, acestea sunt doar pentru a vă exprima opinii, sunt citite de oameni ca și voi!

7 thoughts on “Vrei să suni la Deranjamente Telekom (ex Romtelecom) gratuit de pe mobil?

 1. Pingback: Numar de telefon pentru serviciul Deranjamente Telekom (ex Romtelecom) - Grig

  1. grig Post author

   Sună la 1234 de la un număr de telefon Telekom sau la 021.404.1234 / 0766.12.1234 de la un număr de telefon care nu aparține de Telekom pentru a anunța un deranjament.

   Reply
 2. Mariuta Ana Mihaels

  Mama mea de o saptamana nu are ton la telefon, e o persoana de 80 ani nu stie sa sune la deranjamente, eu am incercat de 1000 de ori dar nu imi raspunde nimeni, poate totusi se sesizeaza cineva, adresa rate, comuna Costisa, sat Manoia, jud Neamt, tel 0233.xx.xx.72, va rog faceti ceva

  Reply
 3. mioara

  din data de 22 .o4. 2017 parintii mei nu au ton la telefon. Am facut sesizarea cu nr 64979712 dar nici pina la aceasta data nu a venit nici o echipa de interventie sa verifice situatiia.La telefoanele date nea dat prima data pe 27.04. 2017 , dar nu a venit nimeni sa verifice , am sunat din nou au zis ca vin pe data 03.05.2017 dar nici la aceasta data nu a venit nimeni ,mentionez ca la aceste data am fost la fata locului sa indrum echipa la locul cu pricina deoarece este un cablu rupt in urma caderii unui copac . ieri in data 04 am mers iar la sediul telekom Bacau si mi s-a zis ca in decursul zilei de azi 05.05.2017 va merge echipa sa rezolve cazul dar nici la aceasta data nu a sosit nimeni.Unde sa mai sun sa fac reclamatii ca sa se intervina sa rezolve situatia? Mentionez ca tatal meu este imobilizat la pat si are nevoie de telefon in orice moment. Facturile sunt platite la timp nu sunt restantieri, telefonul este pe numele de Neagu Toma xx xx xx JUD BACAU. MENTIONEZ NICI O ECHIPA DE INTERVENTIE NU A FOST LA FATA LOCULUI DOAR CE AM ANUNTAT EU PRIN TELEFON. VA ROG DIN SUFLET REMEDIATI ACEASTA PROBLEMA. daca ar fi semnal pe mobil as apela si la aceasta situatie dar nu este.
  va multumesc!

  Reply
 4. Andreea

  In sfarsit a venit si wk-ndul mult asteptat , seara de sambata in fata tv la un film …dar surpriza cand am ajuns acasa a fost ca nu mergea roteru …am sunat la deranjamente , dupa ce am asteptat vreo 30 min sa raspunda cineva mi se zice ca doar luni pot sa trimita pe cineva .Nu mi se pare normal ca eu sa platesc niste servicii de care eu nu ma pot folosi .Asa ca o sa imi petrec wk-ndu uitundu-ma la pereti …fara net si fara cablu .As vrea sa stiu chiar nu este o echipa de interventie duminica ?

  Reply
  1. grig Post author

   Nu au de ce sa puna pe cineva in mișcare pentru un router in weekend, in contract au un termen in care se obliga sa remedieze deranjamentele, acest termen este mai mare de 72 ore (de regulă).

   Reply

Leave a Reply