Incident grav în derulare în Giurgiu. Un bărbat din municipiul Giurgiu, care în noaptea de marţi spre miercuri a tras în aer 27 de cartușe de pe balcon, unele chiar în fața unor polițiști, s-a baricadat la ivirea zorilor în casă. Suspectul refuză să se predea iar în așteptarea semnalului de intrare în forță mascații păzesc ușa apartamentului.

https://click.ro

Ce pot să spun despre un astfel de eveniment? Este intrigant, dar se pare că forțele de ordine au acționat mai bine decât m-aș fi așteptat. Este drept că de la distanță a părut că au tergiversat lucrurile, dar atât timp cât nimeni nu a fost rănit, nu pot să spun decât „cinste Poliției din Giurgiu!”

Se putea interveni mai în forță? Probabil că da, dacă polițiștii ar fi avut echipament adecvat și dacă ar fi avut mai multă experiență cu astfel de fapte. În SUA, de exemplu, cred că ar fi fost anihilat pistolarul din Giurgiu în doar câteva minute.

Ați urmărit cazul? Ce părere aveți despre felul în care au gestionat autoritățile situația?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. Perfu

    Nu am urmarit cazul pentru ca nu suport sa vad chestii din astea , prefer sa vad niste filme decat stiri din astea cu tot felul de personaje din astea

  2. Wlog.Ro

    Echipament adecvat? Pregatire? La ce ii trebuie toate astea unui politist de proximitate, cand avem mascati?! Si la politie si la jandarmerie 🙂