Soții Ceaușescu au fost executat ilegal. Aveau dreptul la un proces echitabil. Poate că astfel nomenclaturiștii din rândul al doilea nu ar fi reușit să-și treacă multe din avuțiile României pe persoană fizică.

revolutia-decembrie-1989Chiar și acum, după 29 de ani, ar trebui să aflăm adevărul.
De ce Ion Iliescu și ai lui au trebuit să inventeze fantome cu ajutorul cărora să determine oameni nevinovați să omoare alți oameni nevinovați?
Pentru a justifica o crimă odioasă, comisă cu un simulacru de proces, îndeplinind, probabil, doar sarcini de servici.

Zăcând în pușcărie, soții Ceaușescu ar fi primit cu adevărat pedeapsa pe care o meritau pentru felul în care au acționat fiind la putere, dar ar fi putut vorbi. Aveau informații incriminatorii despre mulți dintre cei ce au pus mâna pe putere, poate punctul 8 de la Timișoara ar fi avut mai multe șanse să fie pus în aplicare, iar România ar fi avut șansa unei clase politice curate!

Acum Ion Iliescu nu are nimic de pierdut. Ar putea să-și răscumpere toate greșelile dacă ar spune adevărul gol-goluț despre acele zile tenebroase!

Așa cum nu se poate construi o casă solidă pe o fundație putredă, nu se poate construi nici o democrație solidă fără a înlătura putreziciunea acelor zile sumbre din istoria noastră!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedIn

Grig

Urmându-mi pasiunea, obțin satisfacții: fac site-uri :: GT_Design['WebDesign']

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. Danc

    Iliescu un mare comunist trebuie sa aibe soarta lui Ceaușescu. A vindut tara sa îi fie rusine a vindut un patriot. La puscarie.