O mașină de tuns electrică nu strică în casa nimănui. Sunt destule oferte de astfel de produse, unele mai accesibile, altele mai performante, îți rămâne doar să alegi produsul potrivit nevoilor tale.

O mașină electrică de tuns accesibilă, care să-și facă treaba destul de bine poate fi găsită sub marca Remington: Pro Power Titanium HC7130. Acest aparat are doar două mici inconveniente: vine cu doar doi distanțieri reglabili și lamele se încălzesc destul de tare pentru a putea folosi aparatul fără distanțieri: poate provoca arsuri în cazul în care atingem pielea după o folosire îndelungată. Cu toate acestea, părul este tăiat fără probleme, lamele sunt foarte rezistente și rezistă în timp. Pentru rezultate bune recomand folosirea aparatului cu încărcătorul conectat pentru un plus de viteză, cu toate că, acumulatorii acestuia sunt foarte bine veniți atunci când vrem să-l folosim fără al conecta la priză.

masina de tunsDacă vă doriți un aparat de tuns care să vă ajute cu adevărat, pentru un preț aproape dublu puteți achiziționa un Philips MG7720/15. Acest aparat vine cun un set complet de accesorii pentru barbă și păr, chiar și pentru firele nedorite din nas și urechi!.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns