Sumele plătite pentru serviciul de găzduire web nu sunt exorbitante.

De multe ori te afli în fața laptopului, ești plin de idei și te decizi să obții un serviciu de găzduire sau un domeniu web nou. Partea nasoală este atunci când realizezi că nu ai cardul la tine sau că acesta este gol și simți frustrarea aceea de a nu putea plăti online câțiva euro în acel moment.

Folosind sistemul de plată prin SMS ieși puțin mai scump (10 -15% la 5€ nici nu se simt) dar reușești să scapi de drumul făcut până la bancă pentru a mai adăuga câțiva lei în cont.

Așa am aflat că există mai multe firme care permit plata prin SMS a acestui tip de servicii, dintre acestea eu am ales Clever Host unde am găsit un abonament de găzduire care costă doar 0,80€/lună.
UPDATE:Nu vă sfătuiesc să apelați la Clever-Host.ro, nu sunt serioși, înregistraeză domeniile când vor ei, dacă vor, răspund la tichete când vor ei, dacă vor. Mi-au returnat relativ repede banii pentru serviciile neprestate, dar totuși …

Bineînțeles că nu am mari pretenții la banii aceștia, dar sunt situații când este bine să folosești servicii de găzduire de la mai mulți furnizori.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Wlog.Ro

    Am fost clientul spatiul.ro multi ani (acceptabil). am testat sitebunker.ro 1 an (multumit), ratacind pe net am gasit web365.ro intr-un cufar magic prin odaie si am batut palma pt. 1 an 🙂