Ciudat este că multă lume se împotrivește ideii de ființă extraterestră. Cei mai mulți sunt acei habotnici religioși, cu toate că marea majoritate a cărților sfinte, iar Biblia nu face excepție, tocmai asta susțin: faptul că există ființe superioare, inteligente, de origine extraterestră care au îndrumat, cel puțin, omenirea.

Multe religii susțin chiar faptul că existența pământului și a tuturor ființelor de pe el se datorează acțiunilor respectivelor ființe extraterestre.

Am întrebat mai mulți credincioși creștini, chiar și preoți, dacă Dumnezeu este extraterestru. De cele mai multe ori am fost acuzat că „iau Numele Domnului în râs”, că Dumnezeu este Atotputernic și bla, bla, bla și că n-are cum să fie extraterestru deoarece este asemeni nouă, pentru că așa ne-a zămislit „după chipul și asemănarea Sa”.

Am căutat în DEX definiția cuvântului extraterestru și am găsit: (ființă) din afara globului pământesc.. Potrivit primului capitol din Biblie -Facerea- Dumnezeu a creat Pământul. Prin deducție logică Dumnezeu a existat înaintea Pământului, deci acesta nu își are originea pe Terra. Dacă presupunem că cele scrise în Biblie sunt adevărate, putem spune că Dumnezeu este o ființă inteligentă de origine extraterestră.

Sunt prea multe semne ce ne indică intervenția unor ființe inteligente superioare de origine extraterestră în civilizația noastră pentru a mai spune că noi suntem primele și cele mai inteligente ființe din Univers.

Cred că nu suntem singuri în Univers, doar că nu suntem, încă, destul de inteligenți pentru a accepta acest lucru!

Au existat extratereștri?
Hieroglife reprezentând aeronave și vehicule moderne Abydos, Egipt » sursa foto: wikipedia.org

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns