Societatea românească este într-o stare de letargie și resemnare în fața năpastei care a căzut pe capul românilor sub forma unei clase politice compusă într-o mare măsură din oameni inculți, parșivi, analfabeți funcționali, avari.

Principala categorie socio-profesională care poate fi răspunzătoare de această decădere a clasei politice este aceea a personalului din învățământ, care nu a reușit să educe în generații întregi de tineri un spirit civic care să impulsioneze clasa politică într-un mod benefic întregii societăți.

Ce-i învață profesorii pe elevii zilelor noastre? Să șantajeze pentru a obține foloase.

Nu se protestează împotriva corupției și incompetenței, se protestează pentru a obține ceva în schimbul încheierii formale a anului școlar.

Să fim serioși! Învățământul românesc este împânzit de oameni inculți și profitori, care nu au făcut din educarea tinerei generații o pasiune, dar fac tot posibilul pentru a smulge bani în schimbul facilitării promovării examenelor.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

 1. Iulian M

  Ai făcut foarte bine analiza societății (letargică).

  În prezent nu știu cum sunt noii profesori, cei tineri…În trecut, pe vremea lui Ceașcă îi vedeam ca pe niște Dumnezei, și mai luam și capace dacă nu era liniște în clasă la oră.

  Așa că în privința asta, pot spune că am avut parte de „educație civică” bună 🙂

  1. Grig

   Sunt câțiva profesorii care și-au ales această meserie deoarece au dorința de a forma noi generații și foarte mulți care vor să predea pentru că „se câștigă destul de bine”. Mai toți profesorii care predau ore de „religie”, de exemplu, fac parte din cea de a doua categorie. N-au nici o utilitate, dar le place să meargă pe principiul „timpul trece, leafa merge”!