Atunci când folosești cartele telefonice prepay, te poți afla în situația bizară în care rămâi fără credit și nu îți poți aminti numărul de telefon pentru a-l reîncărca direct. Dacă nu ai posibilitatea de a achiziționa un cod de reîncărcare pe care să-l bagi în telefon și ești nevoit să-ți afli numărul pentru a putea folosi încărcarea electronică direct pe număr, poți încerca următorii pași, în funcție de rețea:

Vodafone

Utilizatorii de cartele prepay Vodafone au la dispoziție cea mai simplă metodă de a-și afla numărul de telefon: trebuie să sune la *686#. Pe ecranul telefonului se va afișa numărul tău sub forma: MSISDN: 407*******. Evident că va trebui să-i mai adaugi în față un + , „00” sau să renunți la cifra 4 care reprezintă prefixul de țară pentru a-l putea folosi.

Telekom

Trebuie să suni la 1234 iar apoi să formezi succesiv 1 1 5, robotul telefonic îți va șopti numărul de telefon, iar apoi vei primi un SMS care-l va conține.

La Digi Mobil și Orange mă împotmolesc ….

Digi Mobil

Nu văd rostul deținerii unei cartele prepay la acest operator, deoarece este singurul operator GSM din România care are oferte mai bune la abonamente.

Orange

Nu am verificat, dar se pare că se poate afla numărul Orange prin apel la 222, urmând ramura 1-2.

Dacă știți sigur cum se poate afla numărul de telefon al unei cartele prepay din rețelele Digi Mobil sau Orange puteți să veniți în ajutorul semenilor lăsând un comentariu mai jos!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns