Înainte de apariția fotografiei digitale, albumele foto erau nelipsite din orice locuință. Dacă vroiai să imortalizezi ceva imagini, terminai un film de 24 sau 36 poziții și-l dădeai la developat.

După ce aflai câte din cadrele expuse nu erau compromise, plasai comanda pentru a scote și pozele propriu-zise. Trebuia să notezi cu atenție poziția, numărul de copii și formatul fotografiilor. Nu aveai unde stoca imaginile astfel capturate decât într-un album foto, dacă le vroiai protejate pentru mai mult timp.

Odată cu apariția fotografiei digitale, imaginile au început a fi stocate pe carduri SD, stick-uri USB, CD-uri, DVD-uri sau HardDisk-uri. Internetul nu era destul de dezvoltat încât să poți trimite pentru a fi stocate pe anumite servere.

Acum există posibilitatea de a ne salva pozele cu ajutorul diverselor servicii de tip cloud: Google Photo, OneDrive sau altele asemenea. Chiar dacă nu am dori să salvăm pozele în astfel de servicii, de teama că cineva ne va putea invada astfel spațiul privat, telefoanele din zilele noastre au capacitatea de a stoca zeci de mii de imagini.

Voi unde vă puneți la păstrare imaginile care reprezintă capturi ale clipelor care v-au marcat viața?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns