Pentru a-ți cumpăra un televizor potrivit nevoilor tale, trebuie să știi ce vrei. Nu are rost să-ți cumperi un televizor smart dacă ești paralel cu tehnologia sau nu ai acces la internet de mare viteză.

Dacă vrei un televizor cu ecran mare, trebuie să ții cont de rezoluția acestuia, deoarece la televizoarele cu diagonală mai mare de 80 cm se cunoaște diferența dintre HD sau HD Ready și Full HD sau UHD, cu condiția ca televizorul cumpărat să poată face upscaling și să poți urmări canale HD dacă este cazul.

Diagonala mare a televizorului vine cu niște neajunsuri: îți limitează posibilitatea de a așeza televizorul acolo unde-ți vine și crește consumul la energie electrică, să nu mai vorbim de faptul că display-ul acestuia are mai multe șanse să fie accidentat.

Multă atenție trebuie acordată și tunerului din dotarea televizorului, dacă ești abonat la televiziunea prin satelit trebuie să vezi dacă televizorul are capabilitatea de a recepționa DVB-S/S2 și dacă operatorul tău îți dă posibilitatea de a recepționa semnalul cu tunerul televizorului, de regulă aceste transmisii trebuiesc decodate cu ajutorul unui SmartCard.

Nu ezita să citești cât mai multe recenzii despre televizoarele vizate, sigur nu dorești să iei țeapă dacă poți învăța din greșelile altora.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns