Toată lumea și-ar dori să facă bani pe internet, cât mai simplu, cu cât mai puțin efort și cât mai mulți bani cu putință. Există o multitudine de metode de a face bani pe net, dar nu oricine poate face bani oricum pe net. Trebuie să ne alegem metoda care să ni se potrivească, pentru a putea face bani folosindu-ne de aptitudinile noastre. Doar făcând ceea ce ne place reușim să nu observăm efortul pe care-l depunem.

Ce poți citi în continuare:

Din ce fac eu bani pe net

Eu m-am apucat să promovez chestii ieftine. Nu neapărat pentru a face un ban pe net, ci pentru a combate risipa de bani pe care o fac unii atunci când își cumpără diverse chestii.

Mereu există alternative mai ieftine. Nimeni nu poate ști întotdeauna care este cea mai bună variantă, dar, cu puțină cercetare a pieței te poți alege cu produse care au un raport calitate / preț destul de bun.

Eventualele venituri provenite din această activitate de „promovare” îmi vor da posibilitatea de a continua activitatea ajutând cititorii să economisească.

Singurul adevăr adevărat: reclama este sufletul comerțului, iar acum reclama este mai dinamică ca niciodată, în special datorită mediului online.

Ce chestii ieftine voi promova?

Mi-a venit ideea de a scrie despre tot ce voi găsi numa’ bun de cumpărat pe net: telefoane, calculatoare, televizoare și multe altele!

Metode de a câștiga bani online

Felurile în care pot fi generați bani folosind internetul sunt infinite. Voi încerca să scriu despre principalele metode de a face bani în următoarele rânduri

Cum câștigi bani din reclame

Pentru a putea genera bani din reclame trebuie să ai un public căruia sa-i poți afișa reclamele. Publicul nu poate fi fidelizat fără a avea un conținut care să-l atragă. Indiferent dacă vrei să faci filmulețe, poze sau să scrii texte, trebuie să folosești o platformă ușor accesibilă cu ajutorul căreia să poți distribui conținutul către cât mai multe persoane, dar totodată să ai și posibilitatea de a-ți monetiza conținutul creat prin afișarea de reclame.

Cele mai importante canale prin care îți poți monetiza conținutul cu ajutorul reclamelor:

YouTube

Este foarte simplu să urci un film pe aceasta platforma, iar dacă acesta are un conținut atrăgător și de calitate, vei reuși să aduni destul de ușor abonați ai canalului tău. Pentru a deveni eligibil pentru a câștiga bani din reclamele afișate pe canalul tău de YouTube, trebuie să îndeplinești câteva condiții:

    • minim 1000 de abonați
    • minim 4.000 ore de vizionare acumulate
    • conținutul canalului trebuie să fie în concordanță cu Regulile comunității
    • verificarea în doi pași la autentificare trebuie activată

Web Site propriu / Blog

Poți posta articole text, poze și alte tipuri de fișiere media pe un site web sau blog propriu, pentru care trebuie să te ocupi să ai găzduire, nume de domeniu, vizitatori. Deși pare complicat, există și soluții simple pentru a-ți face un blog sau un site, dar de regulă este mai bine să apelezi la profesioniști, chiar dacă va trebui să scoți ceva bani din buzunar la început.

Este adevărat că este puțin mai dificil să-ți creezi pe un site web o audiență suficientă pentru a genera venituri fabuloase din reclame, în principal datorită faptului că odată cu creșterea audienței, trebuie să fii pregătit să apelezi la servicii mai profesionale și mai costisitoare pentru a menține site-ul online.

Bani din Marketing Afiliat

Promovezi produse online și poti câștiga un comision. Trebuie să promovezi produse la care te pricepi și despre care știi ce să spui pentru a avea un randament bun.

Dacă ești pasionat de mașini, un bun start ar fi CarVertical. Poți câștiga 4€ pentru fiecare vânzare la care ai contribuit!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns