S-a întâmplat cu câteva zile în urmă, dar am ținut neapărat să-mi spun și eu părerea ca toți păreriștii din România.

Nu cred că-i chiar o mare tragedie că s-au culcat la pământ câteva fire de grâu, porumb, floarea soarelui sau orz.

La urma urmei, a fost un exercițiu militar destul de complex.

În astfel de exerciții se simulează cât mai aproape de realitate anumite situații ce ar putea apare în caz de conflict. Nu cred că s-ar mai obosi cineva să ocolească recoltele românilor într-o stare de război și nici nu cred că i-ar avertiza cineva înainte pe agricultori că niște blindate le va străbate culturile.

Problema stă în comunicare: cum poți să spui tu, Marea Armată NATO, că ai greșit niște coordonate și d’aia ai trecut prin culturile ce cereale?

Se ghida cumva tanchistul fruntaș cu un telefon Allview și Google Maps? Așa s-ar explica, pentru că am căutat odată un bancomat astfel și m-am învârtit în miez de noapte o jumătate de oră pe lângă el fără să-l găsesc!

Au oferit românii coordonatele greșite? Și asta ar putea fi o explicație! Mai țineți minte accidentul aviatic în care a murit celebrul Adrian Iovan? Pe atunci se zvonea că STS-ul ar fi trimis niște coordonate GPS eronate, la cam 5,5 km distanță, că nu’ș ce funcționar nu a știut să facă o transformare a coordonatelor, chestii d’astea …

Concluzia ar fi …

că trebuie să învățăm din greșeli, să nu mai greșim coordonate, să nu mai ne bâlbâim când trebuie să dăm explicații, chestii d’astea …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns