Poporul român se destramă, vom dispărea ca nație cât de curând deoarece suntem din ce în ce mai egoiști, iar un popor nu poate exista dacă indivizii care-l compun nu au nimic în comun!

Principalul rol al unui leader este acela de a-și determina echipa să conlucreze pentru a atinge un țel comun.

Românii par a nu mai avea un țel comun. Fiecare român își dorește chestii pentru el, fără a realiza că astfel doar câțiva dintre ei vor avea de câștigat pe termen lung.

Președintele României ar trebui să fie leaderul care arată acestui popor un țel și modalitatea de a-l atinge.

Cine ar trebui să fie acest președinte?

Iohannis pare să aibă voință și bun simț, dar nu pare să abilitățile și nici chiar toate mijloacele necesare a se impune ca lider.

Viorica nu are agenda ei. Este doar o țoapă tupeistă, destul de slab pregătită încât să facă jocul unora care sunt destul de isteți încât să-și scoată castanele din foc cu mâinile ei.

Barna pare aerian. Este un idealist care trăiește în bula sa, fiind rupt de realitatea care-l va mânca de viu odată ajuns în funcție. Dacă ar câștiga alegerile, Barna ar deveni Constantinescul noii generații.

Diaconu este destul de parșiv pentru a face față unei astfel de funcții, are calități care-i lipsesc lui Iohannis, dar pare a fi un pion în mâinile unor servicii secrete. Prea își face apariția unde trebuie și când trebuie. Oare care a fost rolul său în Decembrie ’89, la televiziune?

Restul e umplutură, oportuniști sau idealiști fără șanse reale.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns