Cine va fi noul președinte ales?

Poporul român se destramă, vom dispărea ca nație cât de curând deoarece suntem din ce în ce mai egoiști, iar un popor nu poate exista dacă indivizii care-l compun nu au nimic în comun!

Principalul rol al unui leader este acela de a-și determina echipa să conlucreze pentru a atinge un țel comun.

Românii par a nu mai avea un țel comun. Fiecare român își dorește chestii pentru el, fără a realiza că astfel doar câțiva dintre ei vor avea de câștigat pe termen lung.

Președintele României ar trebui să fie leaderul care arată acestui popor un țel și modalitatea de a-l atinge.

Cine ar trebui să fie acest președinte?

Iohannis pare să aibă voință și bun simț, dar nu pare să abilitățile și nici chiar toate mijloacele necesare a se impune ca lider.

Viorica nu are agenda ei. Este doar o țoapă tupeistă, destul de slab pregătită încât să facă jocul unora care sunt destul de isteți încât să-și scoată castanele din foc cu mâinile ei.

Barna pare aerian. Este un idealist care trăiește în bula sa, fiind rupt de realitatea care-l va mânca de viu odată ajuns în funcție. Dacă ar câștiga alegerile, Barna ar deveni Constantinescul noii generații.

Diaconu este destul de parșiv pentru a face față unei astfel de funcții, are calități care-i lipsesc lui Iohannis, dar pare a fi un pion în mâinile unor servicii secrete. Prea își face apariția unde trebuie și când trebuie. Oare care a fost rolul său în Decembrie ’89, la televiziune?

Restul e umplutură, oportuniști sau idealiști fără șanse reale.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Astfel mă ajuți să-mi măresc audiența!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedInPin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.