Toată lumea știe de unde să-și cumpere un televizor smart de top, dar atunci când vine vorba de televizoarele smart ieftine trebuie să acordăm atenție și ofertelor înșelătoare.

Sunt câteva branduri de televizoare ieftine care pot fi considerate de încredere, chiar dacă au prețuri extraordinar de mici. Hai să vedem câteva dintre acestea. Le vom pune în discuție în ordinea crescătoare a prețurilor.

Televizoarele Legend

Cel mai cunoscut distribuitor al televizoarelor Legend este Metro Cash and Carry, dar trebuie să te poți deplasa în magazin pentru a cumpăra un televizor Legend ieftin din Metro.

Din fericire pentru cei care nu au aceasta posibilitate, se pot găsi aceste televizoare și la principalii jucători din comerțul online.

Televizoare SMART Legend la eMag

După cum vedem, la data publicării acestui articol, oferta de televizoare Smart Legend de la eMag, este destul de săracă iar prețurile sunt ceva mai mari decât cele de la Metro.

Televizorul Legend T32S fiind cu 66.84 lei mai scump, iar Televizorul Legend T42S cu 217.84 lei mai scump la eMag față de Metro, cu toate astea este mai rentabil să faci comandă la eMag și să iei aceste televizoare cu un preț mai mare, decât să te duci la Metro și să le iei cu banii jos. De ce? Pentru că magazinele online mari, precum eMag, îți ofera niste servicii și garanții suplimentare, pe care Metro nu ți le oferă:

  • service facil în garanție
  • perioadă mai lungă în care poți folosi dreptul de retur

Televizoare SMART Legend la evoMag

După cum puteți observa, și la evoMag prețurile sunt ceva mai mari decât la Metro, dar evoMag oferă aceleași avantaje ca și eMag: perioadă mai lungă a dreptului de retur, posibilitatea de a fi livrat oriunde în România, posibilitatea de a achiziționa produsul în rate, service în garanție.

Televizorul Legend T42S doar cu 8.84 lei mai scump la evoMag față de Metro (probabil că au prins un discount pentru volum), iar varianta de 127cm nu are termeni de comparație

Televizoarele NEI

Brandul NEI a fost cel care a adus televizoarele color în casele românilor, într-o vreme în care televizorul color era un lux, NEI a adus televizorul color accesibil la preț fiind ajutat de o reclamă pe măsură:

Oferta de televizoare Smart NEI la Metro

Oferta de televizoare SMART NEI la eMag

În oferta eMag se găsesc 15 modele de televizoare SMART NEI, cu prețuri cuprinse între 569.99 lei pentru un televizor cu diagonala de 80 cm și rezoluție HD și 1999.99 lei pentru un TV SMART cu diagonala de 165 cm și rezoluție 4K Ultra HD.

Oferta de televizoare SMART NEI de la evoMag

Deși în oferta evoMag nu există la momentul redactării articolului decât 7 modele de televizoare smart NEI, prețurile sunt puțin mai accesibile față de cele prezente pe eMag.

Televizoare SMART ieftine la Flanco

Și în oferta retailerului Flanco există o ofertă destul de bogată de televizoare SMART ieftine, cu prețuri care pornesc de la 559,99 lei pentru un televizor NEI cu diagonala de 80 cm.

Cea mai bună ofertă din acest magazin fiind, după părerea mea, televizorul JVC 32VAF3000

JVC 32VAF3000

Display Full HD (1080p) ofera o imagine clara, iar HDR extinde culorile si contrastul pentru o imagine reala

Sistem de sunet cu support DOLBY DIGITAL PLUS

HDMI Si USB – conectati simultan o multime de dispozitive

Tuner digital: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Am încercat să vă prezint cele mai ieftine televizoare smart prezente acum pe piața din România și, după cum vedeți, se pot găsi televizoare SMART la prețuri ce pornesc de la 500 lei, un preț mai mult decât accesibil!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns