Ce televizor să-mi cumpăr?

Mi-aș mai lua un televizor, dar oscilez între un televizor cu o rezoluție mai bună (cel puțin FullHD) și unul SMART.

În primul rând mă interesează să aibă o diagonală de 80 cm, nu mai mare deoarece nu se potrivește cu viitorul său loc, nici mai mic pentru că nu aș mai putea privi la el cu aceeași plăcere.

Diferența dintre HD și Full HD este destul de vizibilă, sunt ceva pixeli în plus care ajută la o imagine mai clară, dar numai în cazul în care programul pe care îl urmărești este redat la rezoluția corespunzătoare, altfel ai degeba Full HD sau 4k.

Partea cu SMART pare să fie destul de atractivă, pentru că mai poți vedea un film de pe YouTube sau juca un joculeț.

Totuși factorul decisiv va fi prețul!

Am văzut că nu au fost mari diferențe între prețurile de ieri și cele reduse cu alte ocazii mai tot timpul anului, așa că m-am decis să fac achiziția zilele acestea.

smart-tv-ieftin-bun

Anul trecut am luat niște electrocasnice Star Light de care am fost foarte mulțumit, acum m-am decis să-mi încerc norocul și cu un Smart TV de la ei:
este Smart, are diagonala de 81 cm  ( se încadrează) și nu costă o avere, doar 750 lei. Chiar dacă rezoluția nu-i decât de 1366×768 pixeli, mă voi bucura de avantajele platformei Android pe un ecran mai mare!

O soluție de compromis ar fi un televizor Full HD de la Allview cu un Chrome Cast atașat. Așa pot avea un televizor cu rezoluție satisfăcătoare de la care poți obține cam tot ce obții de la un televizor Smart!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Astfel mă ajuți să-mi măresc audiența!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedInPin It

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.