Fără îndoială că jocul de blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de masă întâlnite în oferta unui cazino. Este accesat de o mulţime de jucători şi te întrebi dacă jocul este cu adevărat unul ofertant şi dacă aduce câştigurile dorite.

Şi dacă da, ai nevoie la acest joc de noroc de anumite abilităţi sau pur şi simplu este vorba doar despre noroc? Dacă îţi place blackjack urmăreşte-ne cu atenţie pentru că tocmai ce am decis să îţi împărtăşim tainele acestui joc.

Învaţă regulile de bază în blackjack

Este important să alegi un cazino licenţiat ca să poţi deprinde regulile de bază ale jocului. Odată ce ai făcut acest demers este uşor să intri pe oferta de jocuri blackjack, să găseşti unul în sistem gratuit şi să începi să îi pătrunzi tainele.

Şi nici nu trebuie să faci mare efort de gândire, jocul de blackjack este unul extrem de simplu de învăţat. Totul se bazează pe valoarea fiecărei cărţi de joc deci va trebui să înveţi acest lucru. Cărţile mari au valoarea de 10 puncte în timp ce cărţile de la 2 la 9 valorează exact cât scrie pe ele.

Există doar o excepţie de la regulă, cartea de As care valorează în funcţie de intenţia ta 1 sau 11 puncte. Şi dacă ai învăţat că cel mai mare punctaj pe care îl poţi face este cel de 21, poţi trece şi la jocul pe o miză reală. Poţi chiar lua un bonus fără depunere pentru a-l folosi la acest joc aşa că urmăreşte atent promoţiile zilnice ale site-ului tău.

Acum că ştii regulile de bază ale jocului te poţi gândi şi la o strategie care să îţi aducă de cele mai multe ori succesul dorit. Dar înainte de a te gândi la bani cel mai important lucru pentru tine este să te distrezi şi să te bucuri de un joc pe care acum îl stăpâneşti la perfecţiune, aşa că mergi numai în această direcţie!

Rolul norocului în jocul de blackjack

Eşti în faţa unui joc autentic de noroc şi să crezi că acesta nu are nimic de-a face cu câştigurile este o greşeală grosolană de abordare. Este deci foarte clar şi evident că norocul joacă un rol major în acest joc, că de altfel în toate cele ofertate de cazinoul tău online.

Ai nevoie de noroc când primeşti cărţile de joc, ai nevoie de noroc când pariezi şi ai nevoie de noroc că să ai o carte superioară dealerului. Aşa cum vezi totul depinde de hazard, aşa că să îl ignori este cea mai mare greşeală pe care o poţi face în acest joc.

Dar asta nu înseamnă că abilităţile tale personale nu îţi pot îmbunătăţi şansele de succes. Norocul vine şi la cei curajoşi dar şi la cei inteligenţi, aşa că poţi avea parte de el la orice sesiune de pariere dacă le pui aşa cum trebuie în evidenţă.

Ştii când să te abţii de la pariere sau dimpotrivă, ştii când să urci miza sau când să mai ceri o carte suplimentară. Aceste abilităţi vin odată cu experienţa de joc aşa că îndrăzneşte şi hazardul ţi se va alătura cu siguranţă în joc.

Joacă blackjack cu îndemânare

Norocul îşi face simţită prezenţa în acest joc dar contează foarte tare şi modul în care îţi pui în valoare abilităţile personale. Degeaba cunoşti regulile jocului dacă nu ai habar ce să pariezi, când să pariezi şi mai ales să ştii când să te retragi.

Îndemânarea vine odată cu câştigarea de experienţă aşa că îţi vor trebui multe sesiuni de joc pentru a-ţi dezvolta îndemânarea la blackjack. Dar odată ce o vei face vei stăpâni arta de a ştii când să faci o pariere corectă sau când să spui stop joc.

Şi îţi vei întări îndemânarea în joc apelând şi la diverse strategii de joc. Se ştie că jocul de blackjack are cea mai mică margine de casă din jocurile de masă, deci o strategie bine executată te poate ajuta să obţii succesul pe care îl doreşti.

Fi doar atent să nu exagerezi cu aceste strategii, este nevoie de ceva buget ca să le pui în aplicare. Dar dacă găseşti o strategie care aduce rezultate este chiar păcat să renunţi la ea. În fond joci din plăcere dar dacă apare pe parcurs şi un câştig acest lucru nu va face decât să te bucure.

Poate că o să dureze ceva timp până când vei putea să ai îndemânarea care să te facă victorios la jocul de blackjack. Dar cum experienţa se câştigă în timp joacă la cât mai multe mese de blackjack şi cine ştie, poţi câştiga chiar astăzi potul cel mare!

Strategii pentru a câştiga la blackjack

Orice joc de noroc este pretabil la aplicarea de strategii şi jocul de blackjack nu face în nici un caz rabat de la această regulă. Aşadar poţi aplica strategii de joc de natură să îţi aducă succesul dar va trebui să le alegi numai pe cele mai bune.

O strategie bună este acea strategie care şi-a demonstrat valoarea în timp şi care este folosită şi astăzi de mulţi jucători. Va trebui deci să o cauţi, să o testezi, să o aplici în joc şi să vezi dacă dă rezultatele scontate.

La jocul de blackjack o strategie bună trebuie aplicată doar la pariurile cu cele mai mari şanse de câştig. Ori în acest joc sunt 3 pariuri mari şi tari, pe dealer, pe jucător şi pe un eventual rezultat de egalitate între cei doi.

Şi cel mai bun pariu la blackjack este întotdeauna cel depus pe dealer. Acum ştii pe ce să pariezi aşa că alege strategia care îţi place cel mai mult. Poţi apela la celebra strategie Martingale sau la oricare alta, ai grijă doar la bugetul de joc şi pariază cât de responsabil poţi.

Concluzie

Ai nevoie de noroc la blackjack? Cu siguranţă da! A nevoie şi de îndemânare la acelaşi joc? Şi în acest caz răspunsul nu poate să fie decât unul afirmativ! Dar cel mai bine ar fi dacă ai găsi combinaţia cea mai bună dintre cele 2 aşa că îţi recomandăm un joc responsabil şi o strategie care să nu te coste foarte mult. Succes!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Wlog.Ro

    Ai primit bani să publici articolul asta?! De la o anume Roxana Pavel? Nu este educational și de interes să promovezi jocurile de noroc.