De curând, Nokia a revenit în forță pe piața telefoniei mobile, cu câteva terminale bazate pe Android.
Răspunsul la întrebarea „Care este cel mai bun telefon Nokia?” este mai greu de dat decât s-ar părea la prima vedere.

Acest brand s-a consacrat datorită rezistenței telefoanelor produse, chiar și acum există destule telefoane vechi ce sunt conectate în rețele.

Telefon Nokia vechi Acesta este telefonul meu Nokia de back-up, către el este redirecționat telefonul „smart” cu Android, pentru cazurile în care rămân fără baterie!

Iubitorii acestui brand caută performanță, dar pun preț mare și pe fiabilitate, rezistență și uz-abilitate. Acestea ar fi motivele pentru care aș spune că este greu de definit cel mai bun telefon Nokia, dar am să încerc să dau totuși un răspuns.

Cel mai rezistent telefon NokiaCel mai rezistent și ușor de folosit telefon Nokia a fost și rămâne încă în topul preferinței multora Nokia 1100. Acesta, pe lângă faptul că era aproape indestructibil, avea și o autonomie foarte mare a bateriei și era ușor, mic și simplu de folosit.

Cel mai bun telefon Nokia din generația actuală, ar trebui să fie Nokia 9 PureViewtest, cu toate că eu aș prefera un Nokia 5.1, mai slăbuț dar destul de apreciat de către cei ce-l utilizează!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedIn

Grig

Urmându-mi pasiunea, obțin satisfacții: fac site-uri :: GT_Design['WebDesign']

Lasă un răspuns