Deși am sperat că viața politică din România va coti într-o direcție bună, se pare că și cei în care mi-am pus speranțe știu să folosească bățul în baltă.

50% din speranțe s-au spulberat atunci când am văzut că miniștrii marionetă sunt tolerați în guvern, ba chiar acoperiți, îndrumați și scuzați de către păpușarii lor.

Ultimele speranțe s-au spulberat datorită felului în care mimează că gestionează criza sanitară prin care trecem, luând măsuri ce au doar efect mediatic, dar care nu contribuie cu nimic la împiedicarea răspândirii pandemiei..

Oare nu ar fi fost mai bine să separăm vagoanele din metrou cu pereți din plexiglas decât să închidem magazinele la ora 21:00?

Oare nu ar fi fost mai bine dacă interziceam orice fel de pelerinaj decât să interziceam circulația pe timpul nopții?

Oare nu ar fi fost mai bine să igienizăm mijloacele de transport în comun la fiecare cursă (în primăvară mai existau tramvaie și autobuze care miroseau a dezinfectant, în toamnă nu prea am văzut) decât să închidem piețele?

Păcat că vom fi nevoiți să fim la cheremul unora de teapa dăncilei încă câțiva ani. Ne vom adapta, vom supraviețui, dar vom duce povara vinovăției de a nu fi fost capabili a le oferi copiilor noștri o viață mai demnă!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedIn

Grig

Urmându-mi pasiunea, obțin satisfacții: fac site-uri :: GT_Design['WebDesign']

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

 1. Pato Basil

  Așa este peste tot, și la bursă și în business banii se mai tipăresc, dar în mare măsură sunt aceeași deci că cineva sa prospere altcineva trebuie sa sărăcească.

 2. Marius

  Cu un guvern provizoriu, pus ca niste marionete doar pentru a face alegeri anticipate… tu te astepti la mai mult?! 🙂

 3. Grig

  Mă așteptam la mai multă seriozitate în guvernare, nu la românisme de genul „lasă bă, că merge și așa!”. Astfel de românisme aduc și tragedii precum cea de la Piatra Neamț

 4. george

  Cred ca era mult mai rau cu psd la guvernare