Zilele acestea, în București, te simți precum într-un cuptor cu microunde, mai ales atunci când ești în bătaia directă a razelor solare. Atunci când te afli într-un mijloc de transport STB lipsit de climatizare, efectul de seră amplifică disconfortul până la limita suportabilității.

prognoza-pe-7-zile-bucuresti

Vestea bună vine de la meteorologi, care ne anunță că vremea va deveni mai suportabilă de mâine încolo! Eu sunt fericit că am descoperit o nouă sursă de informare în ceea ce privește Prognoza Meteo: meteoblue.com. Chiar dacă nici această sursă nu dă prognoze care se îndeplinesc 100%, multitudinea de informații prezentate îți oferă șansa de a-ți planifica activitățile astfel încât starea vremii să nu-ți pună prea multe piedici.

BUNUS: Sfaturi pentru a face față caniculei

  • Evită pe cât posibil expunerea directă la Soare. Dacă trebuie să stai afară, circulă, pe cât posibil pe la umbră, poartă haine lejere, largi, din fibre naturale, care să acopere o cât mai mare parte a corpului.
  • Hidratează-te! Apa plată este sfântă, de preferat caldă, nu rece, deoarece apa rece provoacă glandele sudoripare să lucreze excesiv.

    Corpul omenesc se răcește și datorită efectului endoterm al fenomenului de evaporare, dacă nu avem ce apă să eliminăm prin porii pielii, ne lipsim organismul de această armă de luptă cu canicula.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns