Nimic nu este mai placut decat sa ai la dispozitie un numar cat mai mare de pariuri pentru un eveniment sportiv. Daca este vorba despre un meci de fotbal, atunci un numar mare de optiuni de pariere poate reprezenta mai multe sanse de castig.

Fiecare pariu in parte merita toata atentia si nu ar trebui sa fie ignorat. Asta deoarece fiecare pariu are propriul potential. In acest fel, merita sa ai in vedere fiecare optiune in parte, deoarece doar asa poti alege pariurile cu cele mai mari sanse de castig.

Pariurile pe cartonase reprezinta un astfel de pariu ce te poate ajuta sa obtii un profit excelent. Daca te intrebi ce avantaje au pariurile pe cartonase si mai ales daca ai nevoie de motive pentru a le incerca, atunci le vei gasi in randurile urmatoare.

Pot fi gasite in oferta tuturor agentiilor

Un prim motiv pentru care merita sa ai in vedere pariurile pe cartonase este faptul ca acestea se regasesc in oferta tuturor agentiilor. De exemplu, daca iti vei crea un cont la Unibet, atunci cel mai probabil ca vei observa imediat ca poti juca pe cartonase.

Chiar daca schimbi casa de pariuri la care joci, pariurile pe cartonase nu vor lipsi din oferta agentiei la care te-ai mutat, asa ca iata un prim avantaj important!

Nu depinzi de rezultatul meciului

In fotbal se pot produce o multime de surprize. Cand marile favorite pierd intr-un mod total neasteptat, frustrarea va fi mare iar pariul pierzator. Vrei sa eviti astfel de scenarii? Poti incerca pariurile pe cartonase.

Un avantaj important al acestui pariu este faptul ca nu depinzi de scorul final si totodata poti evita foarte usor surprizele.

Pot fi considerate a fi pariuri mult mai sigure decat multe alte optiuni, iar daca siguranta reprezinta un obiectiv pentru tine ori de cate ori plasezi pariuri, atunci ai un motiv in plus pentru a alege acest pariu.

Sunt usor de intuit anumite cartonase

Are loc un derby iar situatia din campionat este foarte stransa? Sigur va avea loc un meci foarte dur! Conditiile climatice au facut ca gazonul sa fie foarte alunecos? Vor fi sigur multe dueluri dureroase. Ori poate ca la centru este un arbitru generos in ceea ce priveste oferirea cartonaselor? Probabil ca va oferi multe cartonase jucatorilor.

In anumite competitii, jucatorii iau mai des cartonase. Franta este un bun exemplu. Vei observa ca mai mereu sunt cartonase rosii in meciuri, asa ca ar putea reprezenta un pont pe care merita sa il ai in vedere.

Fiind atat de multe semne care ne arata ca un meci s-ar putea sa fie atat de dur incat sa oblige arbitrul sa umble la cartonase, acest pariu prezinta numeroase sanse de reusita. Acesta este un avantaj foarte important!

Este simplu sa joci pe numarul de cartonase

Pariurile sportive pot fi grupate pe doua mari categorii: pariuri simple si pariuri foarte complicate. In general, pariorii iubesc pariurile simple. Iar asta deoarece acestea nu le provoaca batai de cap, ci le pot juca fara a se complica prea mult.

Pariurile pe numarul de cartonase reprezinta un pariu simplu, ceea ce este un avantaj pe care cu totii il recunoastem.

Sunt diferite optiuni de pariere

Nu exista doar optiunea de a paria pe numarul total de cartonase dintr-un meci, ci mult mai multe variante. Poti paria ca un anumit jucator ia cartonas, pe numarul de cartonase pe care le va lua o echipa sau pe numarul de cartonase dintr-o repriza. Mai mult decat atat, vei putea alege daca pariezi pe cartonase galbene sau rosii, iar varietatea generoasa de pariuri pe cartonase iti permite sa alegi optiunea cea mai buna.

Nu exista optiunea egalului

Daca alegi sa pariezi ca intr-un meci de fotbal vor fi peste 4.5 cartonase galbene, atunci exista doua optiuni. Fie vor fi cel putin cartonase galbene, fie mai putin.

Nu exista optiunea egalului, ceea ce inseamna ca cel putin din punct de vedere matematic, exista 50% sanse de castig. In cazul pariurilor de tip solist, sansele de castig sunt de 33%, tot din punct de vedere matematic vorbind.

Altfel spus, cel putin din acest punct de vedere, pariurile pe cartonase pot prezenta un nivel mai inalt de siguranta, asa cum spuneam si mai sus, iar acesta este un alt avantaj important.

Pariurile pot fi castigatoare in doar cateva minute

Nu ai nevoie decat de un conflict la inceput de meci, sau de trageri de timp la final de meci, iar cartonasele vor curge siroaie. In acest fel, pariul tau va fi castigator fara a-ti crea prea mult stres. Este acesta un avantaj? Noi credem ca da.

Avantajele prezentate mai sus te-au convins si pe tine ca merita sa incerci pariurile pe cartonase? Nu iti ramane decat sa le testezi si tu, dar nu inainte de a consulta statisticile cu cat mai multa atentie, intocmai pentru a-ti spori sansele de reusita.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial