Tocmai ai cumpărat o casă nouă ce are nevoie de mobilier? Reamenajezi sau redecorezi si ai nevoie de o piesa de excepție pe care să o adăugi setului de mobilier deja folosit? Mobila din lemn masiv iti va oferi designul, funcționalitatea și durabilitatea de care ai nevoie – va rămâne în familia ta pentru generații!

Cu toții o știm – atunci când alegi tipul de mobilier pe care să îl pui în casa ta, există o mulțime de opțiuni din care poți sa alegi. Acesta este motivul pentru care este esențial să faci cercetări înainte de a cumpăra. O mulțime de companii sau magazine online vând „mobilier rapid”, care este compus din pal, MDF sau alte materiale de acest tip. Aceste tipuri de piese sunt grozave ca și soluție rapidă sau atunci când ești pregătit să investești în piese de înaltă calitate. Investind în mobilier din lemn masiv, vei crea o colecție de articole care să te “slujească” pe tine și familia ta pentru mulți ani de acum înainte.

De ce sa alegem lemnul masiv, pentru mobilier și pentru mese?

Când ne gândim la mobilierul din lemn pentru casele noastre, primul lucru care ne vine în minte este căldura, bogăția și confortul pe care le transmite acest material natural. Mobilierul si în special mesele din lemn masiv au un aspect estetic care pare să lipsească mobilierului din pal sau alte materiale prelucrate. Obținut direct din arbori, integritatea structurală a lemnului masiv se reflectă în duritatea și robustețea sa, care îl transforma in ceva atat de valoros și de căutat pentru fabricarea meselor de dinning.

La Mobilacasamm.ro, folosim 100% lemn masiv pentru a crea mese de sufragerie care au design clasic, atemporal, care vor rămâne mereu în stil – vezi oferta actuala.

Trebuie sa stii ce lista de beneficii te asteapta

Alegand o masa din lemn masiv, te bucuri de urmatoarele avantaje:

  • Mobilierul va rezista foarte mult timp

Datorită naturii materialelor, ai parte de o durata de viata mai mare decât orice alt material compozit de lemn. Cu tratamentul și îngrijirea potrivite, masa din lemn solid va ramane la fel cel puțin 15 ani – in vreme ce multe dintre ele care “isi duc traiul” vreme de mai multe generații. Lemnul masiv este ușor de reparat dacă este deteriorat, cere doar un pic de șlefuire și unele refinisări îl vor readuce la strălucirea de odinioară.

Dacă esti în căutarea unei piese pe care să o poți folosi toată viața sau ceva care poate fi transmis ca o adevarata moștenire, aceasta trebuie să fie din lemn masiv; va trece cu succes de testul timpului.

Compara acest lucru cu mobila pe care o poti cumpăra de la majoritatea producătorilor de mobilier – vei avea noroc dacă piesa te ține 5 ani. Produsele din lemn precum MDF și PAL sunt construite pentru a fi făcute rapid și pentru a se vinde rapid. Ele nu sunt create pentru a le transmite copiilor tăi. Deteriorarea acestor tipuri de materiale va aparea din cauza compresiei utilizate în construcția lor. Materialul este foarte comprimat cu rășină pentru a forma un etanșant extern, creând o suprafață care nu poate fi reparată ușor.

  • Lemnul adevărat arată frumos

O piesă din lemn masiv (in orice camin) creează un punct focal aparte. Cu designul său lucrat manual și elementele personalizate, masa va atrage atenția. Fiecare bucată de lemn are o variație.

  • Mai prietenos cu mediul

Mobilierul din lemn masiv nu doar ca rezistă trecerii timpului și contribuie la estetica impresionantă a casei tale, dar ajută și la protectia mediului înconjurător. Dacă masa ta din MDF este deteriorată, probabil va trebui să o arunci – nu o vei putea repara. Rezistând o viață mai lungă decât „mobilierul rapid”, lemnul masiv împiedică ca mai multă mobilă să ajungă în gropile noastre de gunoi.

In plus, pentru MDF (construit din particule de lemn și un amestec de rășini și adezivi, topite împreună la căldură și presiune ridicată), se degaja gaze. Acest lucru se întâmplă după ce materialul a fost creat și lipiciul emite mici particule chimice în aer.

Alege chiar acum să investești într-o piesă de mobilier din lemn masiv si te asiguri că familia ta va prețui acest articol pentru anii următori. Valoarea mesei din lemn bine întreținute crește mereu, deoarece oamenilor le place să aibă elemente vintage în decorul lor.

Gaseste mese de dinning rotunde, ovale, patrate sau dreptunghiulare (ori extensibile) din lemn masiv, in magazinul Mobilacasamm.ro!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial