În principiu, ar trebui să fii un fin evaluator al situației, să știi dacă există sau nu pericol de incendiu. Dacă suni la deranjamente electrica (în București 021.9291), vine un echipaj la Sfântu’ Așteaptă, pentru că sunt 2 echipaje capabile să remedieze situația într-un oraș aglomerat și nu au girofar.

Dacă între timp se agravează situația, suni la 112 și anunți problema și vine mai întâi un echipaj de Poliție, apoi altu. Vin polițiștii nervoși și de trag la răspundere că nu ai sunat la E-Distribuție, că nu-i de competența lor, că ei cum pot să sune și noi nu putem. Așa ajungi să te cerți cu oamenii legii, să te stresezi și să-i stresezi și pe ei … pentru că degeaba s-a scumpit curentu și degeaba în industria distribuției de energie electrică se fac profituri uriașe, că nu sunt investiți bani în infrastructură, nu sunt investiți bani în lucruri utile oamenilor legii.

Distribuitorii de energie electrică și furnizorii fac profituri uriașe, oamenii de rând se ceartă aiurea pentru că sunt stresați și pentru că nimic nu merge cum ar trebui să meargă în țara asta.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. Stefan

    Banii se duc la băieții deștepți…din acest motiv tara asta a fost pusă la pământ.