Un calculator, un birou, mult internet, mult timp și destulă imaginație. Acestea sunt singurele chestii de care ai nevoie pentru a-ți asigura un loc bun de muncă.

Nu îi înțeleg pe angajatorii care oferă locuri de muncă plătite prost și apoi se plâng că nu vrea nimeni să le ocupe.

De ce ai sta 9 – 10 ore la muncă și ai mai pierde încă 1 – 2 ore pe drum pentru a câștiga 100 lei, dacă poți face în așa fel încât să câștigi cel puțin atât fără a fi stresat de șefi încuiați, făcând-ți propriul program?

Un singur lucru îmi lipsește decât am hotărât să îmi iau soarta în propriile mâini: interacțiunea cu colegii de munca, bârfele și șicanele dintr-un colectiv.

Cine știe … Poate că îmi va merge atât de bine încât să devin eu angajator și să încheg un colectiv plăcut de angajați. Știu însă sigur că acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când îmi voi permite să ofer stabilitate și venituri decente, pe măsură efortului depus de fiecare angajat.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

  1. Stefan

    In Romania se caută forță de muncă cât mai ieftină.

    Doar și companiile tot din acest motiv vin la noi in Romania.

    1. Perfu

      Si ai nostrii cand se duc la munca prin alte tari sunt platiti la fel de prost ca in tara

  2. Grig

    Doar românii vor ieftin, în occident se dorește eficiență.

    Problema constă în faptul că la noi și în marile companii au apărut nepotismele, chiar dacă au capital privat din afară și pentru ca 10 inși să stea degeaba sau să încurce făcând chestii la care nu se pricep pentru o căruță de bani, alți 20 de inși sunt obligați să facă chestii suplimentare (ca să fie bine, să nu fie rău), adică să descurce ce au încurcat cei 10 și să facă și ceea ce trebuiau să facă cei 10.

    Așa se ajunge ca unul dintre cei 20 să aibă îndatoriri cât pentru 4, apoi să clacheze sau să se plângă că nu câștigă suficient.

    La urma urmei, cu 2500 lei un tânăr s-ar descurca, dacă nu s-ar simți epuizat la locul de muncă, pentru că ar mai avea timp de un job part-time sau ar mai putea să se bage pe un proiect care să-i aducă venituri suplimentare.

    1. Perfu

      Si romanul cand se baga strica tot , imi aduc aminte acum 10 ani de zile a ajuns in Romania o reputata casa de productie din Germania , nemtii la inceput ne plateau cu 50 de euro pe zi si dupa 2 saptamani s-au bagat romanasii pe felie si de la 50 de euro pe zi cat ne plateau nemtii s-a ajuns la 30-40 de lei pe zi . Tot romanul nostru strica treaba , nu strainii