Am aflat că nu va mai fi 14 februarie data de la care SkyShowtime va începe să livreze conținut în streaming pentru România, ci 28 februarie 2023, deși se vorbește despre această intrare pe piață încă din toamna anului trecut.

Probabil că nu s-au pus la punct cu traducerile în limba română.

Mai e loc și pentru SkyShowtime pe piața de streaming din România?

Sincer, nu prea cred că loc mai este, dar se pare că vor încerca să se strecoare prin prețuri atractive, se zvonește că prețul unui abonament lunar va fi de mai puțin de 4€.

După ce am consumat Netflix, HBO Max și Disney+ la greu, am încercat ceva Amazon Prime și deja îmi era greață. Parcă tentația pe care o poate genera un produs nou să mă îndemne să-mi fac abonament pentru o lună – două și la SkyShowtime, dar ar trebui să iasă la înaintare cu ceva mai încântător decât concurența și e greu …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

  1. pardauro

    Spune-mi, te rog, că informația legată de SkyShowtime nu ai luat-o de pe Wall Street, pentru că e fake… Platforma se lansează pe 14 februarie, așa cum s-a anunțat oficial.

  2. Grig

    Nu mai știu unde am găsit informația prima dată, dar am văzut-o și pe wall street. Mi-a părut plauzibilă, dar m-aș bucura să fie fake

    Sursa