Specialist SEO

grig   16 March 2015   5 Comments on Specialist SEO

Îmi plac nespus de mult specialiștii în SEO care oferă servicii de optimizare.

În special aceia care se bat cu pumnii în piept că urcă site-uri pe prima pagină pentru câteva sute de lei pe lună, dar atunci când îi cauți pe ei cu ajutorul motoarelor de căutare … nu-s de găsit … nici chiar pe primele 100 de poziții din SERP sau dacă-i găsești, îi găsești pentru niște cuvinte cheie care nu au nici în clin, nici în mânecă cu optimizarea, promovarea sau cu crearea de site-uri.

Atunci când sunteți în căutarea unui specialist SEO, este bine să vă bazați pe cei pe care-i găsiți cu ajutorul motoarelor de căutare. Un specialist SEO nu trebuie să se laude cu un portofoliu greu de verificat, un specialist SEO trebuie să reușaescă să se situeze el pe o poziție cât mai bună în SERP, înainte de a începe să dea sfaturi altora.

Optimizarea pentru motoare de căutare nu se învață neapărat la școli înalte, acesta este un domeniu în care experiența își spune cuvântul deoarece acesta este un domeniu în permanentă schimbare, un domeniu în care trebuie să fii la curent cu toate schimbările dar să reușești să și preconizezi în avans schimbările ce vor să vină.

Eu nu pot spune că sunt un specialist în SEO

…chiar dacă am mai scris despre SEO, mă pricep într-o oarecare măsură să optimizez un site, am învățat foarte multe din chichițele acestui domeniu din propriile greșeli, totuși sunt sute sau chiar mii de români mult mai pricepuți decât mine în acest domeniu.

Dacă, totuși, credeți că un sfat venit din partea mea vă poate fi de folos

… mă puteți contacta. Sunt mereu dispus să colaborez cu cei ce știu să aprecieze munca unui om.

5 thoughts on “Specialist SEO

  1. Pingback: It is SEO really worth?

  2. Pingback: Ai nevoie de ajutor? - PeBlog

  3. Pingback: Cât mai vizibil în rezultatele căutării … – grigotu

  4. Pingback: Cum pot să-mi promovez site-ul? – Online Advertising Network

  5. Pingback: SEO sau optimizare site … – Online Advertising Network

Leave a Reply