Urma

grig   1 November 2011   No Comments on Urma

Ce lăsăm în urma noastră? Majoritate, din păcate se gândesc la averi. Toţi vor să strângă cât mai mulţi bani ai căror sclavi să fie tot restul vieţii lor. Eu sunt de părere că urma pe care existenţa noastră efemeră o lasă pe obrazul acestei lumi este felul în care urmaşii noştrii îşi vor aminti de noi. Acesta cred eu că este secretul localizării Raiului şi al Iadului.
Majoritatea îşi imaginează viaţa de după moarte fie în compania Domnului fie în compania Diavolului şi îşi închipuie cum vor întâlni ei în clipa cea din urmă un moşuleţ simpatic care îi va tria în funcţie de faptele lor indicându-le simplu stânga sau dreapta.
Eu sunt convins că există viaţă după moarte. Pentru că viaţa nu este altceva decât conştiinţa. Importanţa faptelor noastre în această viaţă determină rangul pe care îl va reprezenta conştiinţa noastră în conştiinţa publică după ce noi nu vom mai fi în lumea materială.

0 thoughts on “Urma

 1. eSorin

  nu banii conteaza . conteaza ce lasi in urma,ce fel de om ai fost de-a lungul vietii.banii sunt doar niste detalii atat

  Reply
 2. Carla

  cel mai important mesaj pe care ar trebui sa-l lasam in urma noastra este Iubirea,ea intotdeauna va depasi limita memoriei ,amintirilor,materiei si va supravietui chiar si dincolo de moarte…..
  excelenta idee de articol prietene !!!!

  Reply
 3. paispe net

  Noi ne nastem si traim in iubire si in urma noastra lasam iubire. Pe langa faptul ca n-am nici o lamaie in frigider ideea mea e urmatoarea:
  Ori esti un savant si lasi in urma o descoperire ori traieste-ti viata( nu droguri, alcool… ca asa ti-o distrugi) ca oricum dupa nu te mai tine lumea minte.
  Vad pe cate unul gen \”eu traiesc ca sa-i ajut pe altii\”. Ai nu ma innebuni, si pentru tine cand traiesti?!

  Reply

Leave a Reply